Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ja! Då var det klart!

Äntligen. Bussen har kommit från verkstan, gått igenom besiktning utan problem och nu även blivit tömd. Nu ska den ställas av och ställas in. Sen är det helt klart för vintern. Kenneth, Annica och jag tömde den idag. Troligen så tvättar Peter den i morgon innan den ställs på vinterförvaring.  

 

Camilla

 

Onsdagen den 29 oktober 2014 kl. 20:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2014-10-25 19:15

Här går det undan! Draghundstävlingar i Svartbäcksmåla där Annica och jag har serveringen öppen. Kul!

Camilla

 

Lördagen den 25 oktober 2014 kl. 19:15

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nu tar jag bort frågetecknet

Igår blev det bekräftat att vi får stå på Skälby julmarknad. I ett annat rum än förra året så det blir spännande att se hur det blir.

Annica hämtar bussen från verkstan idag. I morgon ska hon besikta den. Vi får hålla tummarna för att den går igenom. Sen blir det avställning och inställning när vi bara tömt den.

Jag ska sätta mig med något jag skjutit upp många gånger nu av olika anledningar. Bla för att jag inte orkat pga hosta. Bokföring av Gudahagens marknad. Nu måste jag åtminstone börja. Det är väl inte jättemycket men det är lika tråkigt för det.

 

Camilla

 

Onsdagen den 22 oktober 2014 kl. 16:57

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Julmarknad?

Undrar om vi kommer iväg på nån julmarknad i år. Rummet vi stod i på Skälby förra året skulle tydligen inte användas i år. Cissi (min syster) skulle iväg igår för att se om det gick för oss att få plats på övervåningen. Har inte hört nåt från henne angående det kom jag på nyss. Annars får vi väl försöka leta efter nån annan marknad. Det är snart hög tid att få reda på om vi ska förbereda oss för en marknad eller om vi ska invänta nästa år.

 

Camilla

 

Tisdagen den 21 oktober 2014 kl. 21:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Segt!

Fruktansvärt segt är det att ladda upp filmer både här och på facebook. Jag var tvungen att avbryta igår kväll. Fortsätter nu istället.

 

Camilla

 

Tisdagen den 14 oktober 2014 kl. 15:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Äntligen!

Jag har inte orkat göra mer än det absolut nödvändigaste de senaste veckorna. Jag har haft sån hosta så det kändes som om huvudet skulle explodera. Inga vikarier på jobbet (inom förskolan) så det har bara varit att pappa i sig panodil och snällt gå till jobbet eftersom halva personalstyrkan låg med feber. När jag kom hem efter arbetsdagens slut har jag vilat, ätit, vilat och tittat på tv. Lagt mig väldigt tidigt och ett par dagar tagit ett riktigt varmt bad innan sängen. Hostar gör jag fortfarande men inte alls lika mycket. Dock hoppade jag över min vattengympa ikväll eftersom jag troligen hade bättrat på hostattackerna i vattnet. I stället har jag hunnit och framförallt orkat att lägga in lite filmer från Gudahagen både här och på vår facebooksida.  Jag retar mig fortfarande på att det inte går lika enkelt och bra som för nåt år sedan att lägga in filmerna i zoomin. Förr kunde man bara ladda in dem. Nu måste jag först göra om de filmer jag tagit med kameran för att sedan lägga in på hemsidan och då med suddigt, hackigt och dåligt resultat. Ikonen som blir är dessutom bara nån konstig grå sörja. Så var det inte de första åren. Jag har skrivit och frågat ett par gånger varför men inte fått något svar. Däremot går det lätt att lägga in filmer från iPhone och iPad, men det är inte alltid man kan filma med det av olika anledningar. Bla för att de är upptagna av iZettlebetalningar. Tid tar det också att lägga in dessa filmer så jag får nog fortsätta en annan dag tror jag. Orkar nog inte sitta så länge till.

 

Camilla

 

Måndagen den 13 oktober 2014 kl. 20:48

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg