Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gudahagskorten på gång

Då var sista inbokade marknaden avklarad för i år. Blandade känslor måste jag säga. Skönt att inte vara uppbokad hela helger samtidigt som det tar ju lång tid till vi träffar våra marknadsvänner igen. Vi hade en solig och en regnig dag i Gudahagen.  Det var lördagen som bjöd på solsken vilket naturligtvis var skönt när gästabud och eldshow med Gycklargruppen Pyro och musikgruppen Vagando skulle avnjutas. Som vanligt så blev det en mycket trevlig tillställning. På söndagen kom då regnet. Tyvärr! Vi blev lite glada då det slutade regna och nästan torkade ca 1 timme innan slut. Tänkta att vi kanske bara behövde hänga upp tältet lite halvdant denna gång. Men icke sa Nicke! En kvart efter stängning öppnade sig himlen igen. Så nu ser det ut som vanligt här hemma. Hos Annica har tältet hängt på tork och hos mig har andra tyger och en del av våra produkter hängt och torkat.

I måndags efter upphängning av tält så hade jag vattengympa och igår kväll hade jag Personalmöte (på mitt ordinarie jobb) så idag, äntligen, har jag hunnit sätta mig och uppdatera sidan med bla kort. De håller på att laddas upp nu.

 

Camilla

 

Onsdagen den 24 september 2014 kl. 19:16

Taggar: , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg