Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

2014-07-31 13:18

Den här bilden skickade jag för ca två veckor sedan genom min iPhone och Zoominappen på den (samma som nu fast denna gång ett nytt försök genom iPad). Bordstyget är tvättat och packat för nästa marknad - Mjöbäck den 9/8. Välkomna!

 

Torsdagen den 31 juli 2014 kl. 13:18

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Torpakort på gång

Jag håller på att lägga upp ett album från helgen, men det tar tid. Jag lånade just sonens gamla dator så jag skulle kunna sitta ute i det fina vädret. Hoppas att en del av korten åtminstone kommer in nu innan vi ska bort ikväll. Mamma fyller dessutom 80 i övermorgon och då går den dan och lite tid innan också åt till henne. Vi hade i alla fa en helt underbar helg i Torpa Stenhus. Vackert och (väl) varmt väder, trevliga arrangörer, trevlga knallar och glada besökare. Mycket bättre kan det inte bli. Jag jobbar vidare med att få in alla foton i albumet. Sakta men säkert går det framåt. Det som inte kommer in idag kommer en annan dag. Segt går det men framåt i alla fall.

 

Camilla

 

Tisdagen den 22 juli 2014 kl. 16:00

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2014-07-19 13:54

Det är mycket varmt idag! Välkomna hit!

 

Lördagen den 19 juli 2014 kl. 13:54

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

I morgon igen

Ja, så är det. I morgon åker vi återigen iväg på en marknad. Denna gång till Torpa Stenhus. Där har vi aldrig varit förut så det ska bli kul att se hur det är. Vi håller tummarna och hoppas på fint (lagom varmt=marknadsväder) och mycket folk som gärna får vara köpsugna. Jag har ställt fram det som ska med i vanlig ordning kvällen innan vi åker. Det står nu i vardagsrummet och väntar på att bli utburet i bilen/bussen.

 

Camilla

 

Torsdagen den 17 juli 2014 kl. 22:08

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2014-07-16 12:07

Tabardskölder under tillverkning idag

 

Onsdagen den 16 juli 2014 kl. 12:07

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Korten är på gång

Igår gick dagen åt till att plocka upp väskor mm som varit med på marknaden. Diska allt som vi använt så det kan få följa med till Torpa Stenhus till helgen. Jag var även en vända in till centrum och satte in den lilla mängd pengar som vi fått in. På kvällen kom Peter och Annica med resten av mina saker som var kvar i bussen. Peter och Kenneth testade impregneringsblandning till vårt tält eftersom vi märkte (ordentligt) att det regnade igenom nu i helgen. Det är inte säkert att vi kan få det impregnerat till helgens marknad men vi hoppas dessutom att det inte ska regna. Håller tummarna för det.  Jag håller nu på att ladda upp korten från Skurup här på hemsidan, men det går långsamt. Förhoppningsvis blir jag klar med det idag, åtminstone få dit korten även om jag inte hinner skriva till dem. Lite bokföring behöver jag också få till så jag inte kommer så långt efter med det. Men idag skiner ju solen igen så jag måste även försöka ta vara på den lite grann.

 

Camilla

 

Tisdagen den 15 juli 2014 kl. 12:21

Taggar: , , , ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2014-07-13 15:02

Välkomna hit till Johannamuseet

 

Söndagen den 13 juli 2014 kl. 15:02

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2014-07-12 16:53

Alla möjliga olika besökare kommer till oss

 

Lördagen den 12 juli 2014 kl. 16:53

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2014-07-10 15:24

På väg till Skurup

 

Torsdagen den 10 juli 2014 kl. 15:24

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nu ska jag inte klaga

En vecka med halvdant eller dåligt väder ersattes av solsken och värme. I helgen var vi i Vansbro för Kenneth simmade (vattnet var kallt men luften underbar) och sen hem i solsken. Dessa dagar har varit underbara och avkopplande. Idag är det med moln och lite mer blåst än igår men helt klart uteväder. Jag har suttit i skuggan med en bok. Inte helt fel på semestern.

I helgen är det åter dags för marknad. Årets 3e för vår del. Denna gång är det vikinga och medeltidsfestival i Skurup. Hoppas på bra väder och mycket folk dessa tre dagar. den 11/7-13/7 är det.

Listor är gjorda för vad som ska packas. Snart står min packning i vardagsrummet innan den ska ut i bilen/bussen. Måste nog kolla växel en gång till. Kan behöva mer mynt....och tjugor. Det brukar gå åt.

 

Camilla

 

 

 

Tisdagen den 8 juli 2014 kl. 15:39

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Det var väl det jag visste...

Min semester började igår och då kom regnet. Ja, nu ljög jag nog lite. Igår vaknade jag till sån dimma så man såg knappt grannen. Sen åkte mamma och jag till Växjö för lite gravbesök och släktbesök. Vädret var grått ända till vi skulle fika - då kom solen. På kvällen när jag var hemma kom regnet. Ordentligt! Och idag har det varit grått och mulet hela dagen med både ordentliga regnskurar och åska. Men man får väl se det från den positiva sidan. Jag hann att sortera och slänga massa saker som bara blivit liggande. Det hade jag absolut inte gjort om vädret varit fint.

Annica jobbar i morgon också innan hon går på semester. Hon målar Hnefatafelkungar där hemma ikväll. På torsdag ska jag se om jag kan få dem och packa och skicka iväg. Jag ska laminera reglerna så är det helt klart för leverans när jag fått kungarna.

 

Camilla

 

Tisdagen den 1 juli 2014 kl. 20:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg