Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hann/orkade inte mer nu

Det blev inte alla kort inlagda i albumet. Det tar lite tid och i morgon är det vanlig arbetsdag igen. Jag får fortsätta efter mitt ordinarie jobb i morgon. Jag ska gå och lägga mig nu. God natt!

 

Camilla

 

 

Söndagen den 1 juni 2014 kl. 22:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Första marknaden genomförd

Vilken underbar helg vi haft i Hovdala. Trots att vi blev lite besvikna när vi fick se vår plats (lite "bakom" så man endast såg baksidan på andras tält) så blev vi nöjda. Vi tyckte hela tiden att det var/är lite tråkigt att inte komma in i gemenskapen och stämningen som blir när man står tillsammans. Musikgrupper kommer inte ner. Gycklare såg vi på håll. Pyro hade sitt tält inom synhåll från oss så de kunde vi se. Det är synd att inte musiken går runt hela området. MEN när vi insåg att vi stod mer skyddade från vinden där vi stod så uppvägde det vår undanskymda plats. Solen har skinit mer eller mindre båda dagarna. Vi har träffat många av våra "gamla" marknadsvänner och en del nya. Alltid lika roligt. Årets första marknad genomförd utan regn. Det hoppas vi att det bådar gott för resten av marknaderna. Tornerspelen såg vi endast sporadiska snuttar av. Jag gick iväg och tittade lite mer än Annica så vi skulle kunna få något kort från Sm:et. Nu laddar vi om till nästa marknad som blir i Lund om 2 veckor. Då hoppas vi att vi kommer ihåg att packa in det vi missat denna gången, tex skyltarna till Granskottsdrickan och Ingefärsdrickan. Nu ska jag se om jag kan göra ett album från helgen. Jag skriver nog inte på korten ikväll. Det får bli rastens jobb i morgon (om datorn är ledig)

 

Camilla

 

 

 

Söndagen den 1 juni 2014 kl. 20:37

Taggar: , , , , , ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg