Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

12000 innan födelsedagen?

Jag fick syn på besökssiffrorna och började fundera. Undrar om vi kommer upp i 12000 besökare innan hemsidan fyller 4 år? Det borde kunna gå om besöksantalet håller sig på ungefär samma nivå som det gjort den sista tiden.

Här är grått och tråkigt väder. Vet inte om det är dag eller kväll när man tittar ut. Jag skriver nog lite på inventeringen Annica och jag började med innan jul. Har inte bokfört det än. Vi har haft ut lite rollspelsböcker på tradera och lyckats sälja dem. Om nu bara pengarna kommer in, men det ska de väl göra. Det är bara en gång som jag fått påminna (den gången påminde jag minst 2 gånger) om betalning. Fick svar att de skulle sätta in pengarna på kvällen, men det kom aldrig några. Men de allra flesta som bjuder är seriösa, tack och lov. Nu ska jag packa lite böcker så jag kan lägga dem på lådan i veckan. Den sista Drakar och demoner gick nu och några av våra Götterdämmerung. Den sistnämnda är ett mysterierollspel i 1700talsmiljö.

Jag letar efter anmälningasblanketter till kommande marknader. Jag har sett datum på vissa men det finns inga blanketter. Hovdala rikstornerings datum hittar jag på Kuppjirks sida men inte på Hovdalas egen.

 

Camilla

 

 

 

Söndagen den 5 januari 2014 kl. 11:24

Taggar: , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg