Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Grattis 4åring

Idag fyller vår hemsida 4 år. Jag måste säga att det känts riktigt bra att arbeta med den. Jag tror också att vi haft lite nytta av vår sida. Lite nya kunder och lite reklam tror jag det blivit. Igår hade Annica och jag arbetsdag. Vi klippte tabarder som sedan ska sys. Nu är vi på gång.

 

Camilla

 

Onsdagen den 29 januari 2014 kl. 21:35

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Annica har sytt och jag har slappat

Precis så är det idag. Hon har sytt påsar till tre i rad och jag har i princip inte gjort någonting. I alla fall känns det så. Jag har gjort en massa småsaker som inte syns men behövde göras. Men inget till Riddaren idag förrän nu när jag skriver här. I morgon däremot, när jag fått hem påsarna ska jag färdigställa dem. Jag har lite bokföring som ska fyllas i nu när vi sålt lite rollspelsböcker på tradera tex.

 

Camilla

 

Onsdagen den 22 januari 2014 kl. 21:29

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Glädje och sorg

Glädjen är att vi kommit över 12000-strecket innan hemsidans födelsedag. Vilket är en bagatell jämfört med sorgen vi känner när vi läste på facebook att en medlem i en av våra favoritmedeltidsgrupper inte finns mer. Detta gäller trummisen i Vagando. Vi har varit på många marknader ihop och vi har njutit i fulla drag av både trummor och resten av instrumenten. Vi beklagar och tänker lite extra på både resten av Vagandomedlemmarna och Johans familj. Vi kommer minnas alla gånger vi njutit av musiken.

 

Camilla

 

 

 

Torsdagen den 16 januari 2014 kl. 21:28

Taggar:

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nu kom snön

I alla fall lite av den varan. Vi får väl se vart det slutar. Ska det gå att åka pulka på jobbet (dagis) och ska Kenneth och Peter med många fler kunna få träna skidor på snö istället för på hjul?

Jag har nu skickat in anmälan till Hovdala rikstornering och skickat efter en anmälningsblankett till Vetlanda vikingamarknad. Annica letar tyg så hon kan sy Tre i radpåsar till en beställning vi fått. Jag fortsätter med skrivarbetet till Riddarens.  Det finns alltså lite att göra. Vi måste även boka in några dagar så vi kan inventera klart och sy mantlar, tabarder, väpnarluvor mm. Vi behöver sy ihop tältsidor med taket.  Efter inventeringen måste jag gå igenom bilderna i vårt galleri för att ta bort och lägga till. Lite av varje alltså.

Igår gjorde jag ett nytt album med bilder på vårt tält. Tänkte faktiskt lägga in nån bild på vårt gamla stånd också. Så det kommer nog så småningom.

 

Camilla

 

Söndagen den 12 januari 2014 kl. 16:47

Taggar: , , , , , , ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

12000 innan födelsedagen?

Jag fick syn på besökssiffrorna och började fundera. Undrar om vi kommer upp i 12000 besökare innan hemsidan fyller 4 år? Det borde kunna gå om besöksantalet håller sig på ungefär samma nivå som det gjort den sista tiden.

Här är grått och tråkigt väder. Vet inte om det är dag eller kväll när man tittar ut. Jag skriver nog lite på inventeringen Annica och jag började med innan jul. Har inte bokfört det än. Vi har haft ut lite rollspelsböcker på tradera och lyckats sälja dem. Om nu bara pengarna kommer in, men det ska de väl göra. Det är bara en gång som jag fått påminna (den gången påminde jag minst 2 gånger) om betalning. Fick svar att de skulle sätta in pengarna på kvällen, men det kom aldrig några. Men de allra flesta som bjuder är seriösa, tack och lov. Nu ska jag packa lite böcker så jag kan lägga dem på lådan i veckan. Den sista Drakar och demoner gick nu och några av våra Götterdämmerung. Den sistnämnda är ett mysterierollspel i 1700talsmiljö.

Jag letar efter anmälningasblanketter till kommande marknader. Jag har sett datum på vissa men det finns inga blanketter. Hovdala rikstornerings datum hittar jag på Kuppjirks sida men inte på Hovdalas egen.

 

Camilla

 

 

 

Söndagen den 5 januari 2014 kl. 11:24

Taggar: , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Första inlägget 2014

Första gången jag skrev 2014 var det också. Ja, då får vi se vad detta år för med sig. Ska vi bättra oss och göra klart i tid eller ska vi vara ute i sista minut som alla andra år? Vi ska i alla fall eventuellt titta på en ny bil/buss i helgen. Den gamla gick ju inte igenom besiktningen. Och det var kostsamt att laga dessutom. Vi får väl se om detta nya objekt kan vara något. Det återstår att se.

Vi låg bra till på statistiklistan tycker jag. "312 st unika besök under perioden 2013-12-01 -- 2013-12-31. Detta gör din hemsida till den 48:e mest besökta på Zoomin.se under denna period."

Vi började året med att fira Annicas äldste son som blev 30 igår. Så nu rullar det på med massor av födelsedagar och annat smått och gott.  

Gott nytt marknadsår allihop! Camilla

 

Torsdagen den 2 januari 2014 kl. 20:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg