Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lite nöjd med mig själv

Idag tog jag äntligen tag i bokföringen som bara blivit liggande i en hög. Det var kvitton från oktober. Även om vi inte har supermycket att bokföra så blir det ändå en del när man inte gör det med en gång. Men nu är det gjort och vi kan gå in i 2014 utan att det ligger en hög och väntar. Skönt! Det finns annat som väntar på oss i stället. Tyg tex. Som vill bli väpnarluvor, mantlar och tabarder mm. Inventeringen väntar också på oss. "Ihopsyendet" av tältet väntar på Annica. Där känner inte jag mig delaktig på samma sätt. Maskinen får Annica sköta. Möjligen att jag får hålla henne sällskap och vara hantlangare när tältet sys ihop. Det andra tyget som ska bli sytt hjälps vi åt med. Jag klipper och Annica syr. Undrar om man vågar sig på ett nyårslöfte i år? I så fall skulle det nog vara att vi ska se till att inte göra allt i sista minut till marknaderna. Men, men nyårslöften håller man ju aldrig så varför ens tänka tanken.

Har idag dessutom fyllt på med lite av nästa års eventuella marknader på Årets marknader-sida. Hemsidan och lokalhyran är betald. Nu väntas lite mat och eventuellt en film.

 

Camilla

 

Lördagen den 28 december 2013 kl. 16:34

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg