Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Börjat inventera

Så här tidigt har vi aldrig börjat med inventeringen förut. Men vi är långt ifrån klara. Anledningen till denna tidiga start var de blöta vädret i Gudahagen, dvs vår sista utemarknad för i år. Allt var inställt, upphängt och utlagt i hela lokalen för torkning. Om vi över huvud taget skulle kunna få ut några julsaker till Skälby julmarknad så var vi så illa tvungna att röja i lokalen. Då var det lika bra att påbörja inventeringen med en gång. Det känns riktigt skönt att ha kommit igång. Den andra advent är det årets sista marknad för vår del. Denna gång på Skälby i Kalmar. Vi ska stå ihop med min syster och systerdotter (som vi även gjorde i Bjursnäs förra året). Det ser vi fram emot. Vi kollade tomtepriserna när vi var i lokalen så att jag kunde lägga ut dem på hemsidans album (http://riddarens.zoomin.se/A135966)

 

Camilla

 

Söndagen den 24 november 2013 kl. 17:37

Taggar: , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2013-11-18 21:15

Snart behöver varmare kläder. Höst kan övergå i vinter. Då har vi halskragen som värmer gott. Hör av er till riddarens@hotmail.com för beställning av krage eller något annat från oss

Camilla

 

Måndagen den 18 november 2013 kl. 21:15

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jihoo!

Vi , eller rättare sagt syrran fick reda på att vi kanske eventuellt kunde stå på julmarknaden på Skälby i Kalmar. Jag fick telefonnummer av henne igår eftermiddag. Jag ringde och det fanns en liten möjlighet att de skulle öppna upp ett rum till för knallar i Vita huset på Skälby. Idag ringde de och sa att vi fick plats. Vi skulle dessutom få stå ihop med syrran och hennes dotter. Det gjorde ju inte saken sämre. Då börjar uppladdning och planering inför 2a advent då julmarknaden går av stapeln.

 

Camilla

 

Torsdagen den 14 november 2013 kl. 14:41

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vi letar än

Vad då efter? Jo efter en julmarknad där vi kan vara med. Tyvärr blev ju Bjursnäs inställd. Den hade vi ju räknat med. Så nu letar vi med ljus och lykta efter en "ersättningsmarknad". I brist på annat så var Annica och jag besökare på Huseby julmarknad igår. Det var inte dumt det heller. Fast det har ju motsatt effekt. Dvs vi vill ju sälja lite av våra saker och få in lite pengar, men detta kostar ju bara pengar och saker kommer med hem. Men i sanningens namn ska jag säga att det bara var sådant som man kan stoppa i magen som kom med hem. Visst en del av det var onyttigheter men det ska i alla fall inte bli stående och samla damm. Trevligt var det också. Vi träffade dessutom på flera knallar som vi brukar träffa på medeltidsmarknaderna. Där fanns Min kräm, Glada Galten och 2 som jag just nu inte kommer på namnet på.

 

Camilla

 

Söndagen den 10 november 2013 kl. 11:38

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nu fick jag ur tummen

Det har inte blivit av att jag satt mig vid datorn och skrivit på ett tag. Tid och ork har inte räckt till. Hundtävlingarna (det var 4e gången) var som vanligt mycket trevliga. Stressiga men trevliga. Precis som det ska vara. Både Annica och jag trivs mycket bättre när det är fullt upp. Precis som vi vill ha det på våra marknader också. Tyvärr verkar det inte bli någon julmarknad för oss i år. Vi tackade nej till en i Borgeby av olika anledningar bla för körsträckan när vi inte vet hur vädret blir. Men vi hade en massa andra privata saker också som körde ihop det hela. Julmarknaden i Bjursnäs blev tyvärr inställd. Vi väntade och väntade på att inbjudan skulle komma. Till slut tog jag och mailade och frågade. De skulle inte Möre BK hålla i det i år och det verkar inte som någon annan tagit över. Nu får vi istället ta tag i alla måsten i lokalen. Dvs sy ihop tältet, inventera, laga och sy nytt mm. Men nu först på lördag ska Annica och jag åka en bussresa till Huseby julmarknad. Trevligt det också! Hoppas på bra väder.

 

Camilla

 

Tisdagen den 5 november 2013 kl. 14:30

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg