Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Blött tyg igen!

Idag har jag blött ner tyget med menig. Dvs jag har tvättat bordstyget som fick ingefärsdricka över sig sist. När vi kom hem från marknaden hängdes allt tyg upp på tork även det smutsiga. Hade inte tid att tvätta det just då. Eftersom vi inte är bokade på fler marknader i år så kunde det vänta. Kläder till oss fick gå före. Men nu var jag ifatt med tvätten så nu hänger det ute på tork igen. Igår gjorde jag bokföringen från Gudahagen. Skönt! Nu är det bara lite smått som kommer till innan årets slut. Tror jag! Än har det inte kommit någon inbjudan till julmarknad i Bjursnäs. Dit har vi annars tänkt att åka. Det är bara ca 5 km från mig och ca 18 km från Annica. Närmare kan det knappast bli.

 

Camilla

 

Måndagen den 23 september 2013 kl. 18:28

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bröllop och eldshow

Massor av kort på bröllopet och lördagskvällens eldshow finns nu i galleriet. Vi köpte en skiva av Kristin Fornfela Svensson som jag lyssnat på när jag la in korten. En av våra favoritmusikgrupper som vi träffat i många år på marknader är Vagando. De spelade även i Gudahagen. En annan favoritgrupp är Gycklargruppen Pyro som vi också träffat många gånger, så även i helgen.

 

Camilla

 

 

Torsdagen den 19 september 2013 kl. 21:13

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

I morgon kommer korten

Nu har jag klarat av att i måndags tömma bussen på allt blött, tisdags gå på vattengympa idag har vi haft föräldramöte. I morgon kväll är det sätta in korten på hemsidan som gäller.

 

Camilla

 

Onsdagen den 18 september 2013 kl. 21:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2013-09-13 18:14

På väg till Gudahagen - matpaus ?

 

Fredagen den 13 september 2013 kl. 18:14

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bara timmar kvar

Till vadå? Jo till att vi ska åka iväg till Gudahagens vikingamarknad. Annica hämtar mig direkt efter jobbet idag för vidare färd mot Näsum och Gudahagen. Kul! Packning väntar i mitt vardagsrum på att bli inpackad i bussen. Sen ska vi återigen sätta upp vårt nya tält. Vi har fixat till stödbenen lite sen sist, med lite längre skruvar upptill. Impregneringen har vi inte hunnit göra något åt så vi hoppas på en torr helg. Åtminstone inte så mycket regn som sist.

 

Camilla

 

Fredagen den 13 september 2013 kl. 13:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bröllop och marknad!

Nedräkning pågår! Vi är bjudna på bröllop på vikingamarknaden i Gudahagen nu till helgen. Vi har sett medeltida bröllop innan men inte vikingabröllop och inte närvarat på något själv. Spännande och kul ska det bli. Anna Solsickan Nilsson och Torbjörn Byman gifter sig.  Nu håller vi alla tummar vi kan för att det ska bli fint väder. Helst strålande solsken och varmt. Vi ska ju sova antingen i bussen eller i tältet och då vill vi ha värme. Tältet läckte ju dessutom vid ösregn så det vill vi inte ha. Det blir så mycket merarbete med blåst och regn. Detta är sista marknaden vi är anmälda till i år. Då vill vi kunna njuta i fulla drag. Troligen hinner vi med en julmarknad också innan årets slut. Men inget bestämt än.

 

Camilla

 

Måndagen den 9 september 2013 kl. 21:09

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Ingelträdekort finns nu

Nu är äntligen korten från Ingelsträde på plats i ett album på vår sida. Denna vecka har varit fullbokad på kvällarna. I måndags var vi ju tvungna att som vanligt hänga alla blöta saker på tork. I tisdags var jag på vattengympa. Igår var jag på möte mellan 18-21. Idag hade jag planeringsmöte efter jobbet. Men bara till 19, så idag hann jag fixa albumet. Korten från iPad och iPhone kommer senare. Därifrån kan jag ju även lägga in filmer. Tyvärr har det ju som jag sagt i tidigare inlägg slutat fungera från kameran.

Nu börjar vi uppladdningen för årets sista planerade marknad - Gudahagens vikingamarknad. Inte nog med det. Vi ska även på bröllop på just denna marknad. Kul!

Nu ska jag se om jag kan hinna mead att lägga upp ett litet Ingelsträdealbum på Riddarens facebooksida också.

 

Camilla

 

Torsdagen den 5 september 2013 kl. 20:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2013-09-02 00:06

Nu är det bara ca 1 mil kvar innan jag blir avsläppt hemma efter en regnig nedplockning i Ingelsträde. Kl är 00.06

 

Måndagen den 2 september 2013 kl. 00:06

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg