Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Filmer

Vad jag har kämpat! Inte just nu några dagar då jag hälsat på sonen i Stockholm, men innan. Jag har försökt lägga in filmer här på hemsidan utan att lyckas. Förr gick det hur lätt och bra som helst. Sen lite drygt ett år tillbaks (tror jag att det är, minst) så har det inte funkat. trots att jag har de ändelser på filmerna som sidan säger att man kan ha så vill det sig inte. Efter Lunds marknad så lyckades jag med filmer från "paddan" men inte från kameran. Så var det då dags med filmer från Dybäck. Men, nej det ville inte igen. Så idag tänkte jag återigen testa och det lyckades. Det tar otrolig tid, och man får ta en film åt gången annars vill den absolut inte. Men de kom in i alla fall. Får väl försöka med filmerna från paddan från de andra marknaderna en annan dag. Ska även försöka igen med kamerafilmerna. Har minskat/ändrat de till både datorstorlek och epoststorlek utan resultat. Då är ändå inte filmerna längre än strax över minuten som längst.

Det 5siffriga har vi kommit över med god marginal nu. Kul att så pass många hittar vår sida. Snart är semestern slut både för Annica och mig. Sen efter 2 veckors jobb är det dags för Visingsö Tornerspel. Det ser vi fram emot. Hoppas på bra väder. Efter förra marknaden, dvs Medeltida Dybäck så behövde vi för första gången i år inte hänga upp våra saker på tork. Däremot får vi nog damma av dem lite när vi plockar fram igen. Jag ska fylla lite strutar till Visingsö. Annars tror jag det är ganska väl förberett. Men vi kommer väl som vanligt på något i sista minut som vi glömt göra. Men nu ska jag försöka fortsätta njuta av semester och ledighet ca 1 vecka till.

 

Camilla

 

Torsdagen den 25 juli 2013 kl. 15:31

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg