Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Regn

Denna semestern kan man inte klaga på vädret. Jag har haft sol 4,2 av mina 5 veckors semester. Det har i och för sig blåst några dagar (lite kyliga vindar) när vi var i Stockholm, men inte värre än att man kunde gå i linne eller t-shirt. Igår stänkte det lite här i Hagby och i natt och idag har det regnat på ganska ordentligt. Skönt! Det behövdes. Vi får väl se vad de sista 3 semesterdagarna och de 2 helgdagarna ger för väder innan jag börjar jobba på måndag. Tråkigt att semestern är slut snart. Har varit underbart att bara kunna ta dagarna som de kommer. På söndag kommer det säkert vara svårt att somna eftersom man vet att man måste upp i tid dagen efter. Men har det bara gått några dagar i det vanliga lunket så är man snart igång igen. Ganska skönt det också, att ha rutiner är egentligen ganska bra. Annica är nu i Örebro och hälsar på sin son. Jag hälsade ju på min förra veckan, och han följde med hem några dar. Ska köra honom till bussen i eftermiddag. När jag ändå ska in till stan med Emil så ska jag passa på att göra lite ärenden där. Bor man som bådeAnnica och jag gör ett par mil utanför stan så får man samla på sig lite ärenden och göra allt på en gång. Bl.a. ska jag försöka bestämma mig för ett kontantkortsbredband till paddan så vi kan fortsätta med iZettlebetalningar. Annica ska ev titta på ett tält till oss när hon åker hem till Småland igen. Vi fick "nys" om ett när vi var i Dybäck. Om hon bara får tag på ägaren så hon kan åka och titta på det på hemvägen. Så, om vi har tur så har vi ett nytt tält till Visingsö Tornerspel. Spännande! Nu ska jag sätta mig och läsa ut min bok. Bara ett par kapitel kvar.

 

Camilla

 

 

Tisdagen den 30 juli 2013 kl. 12:34

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Filmer

Vad jag har kämpat! Inte just nu några dagar då jag hälsat på sonen i Stockholm, men innan. Jag har försökt lägga in filmer här på hemsidan utan att lyckas. Förr gick det hur lätt och bra som helst. Sen lite drygt ett år tillbaks (tror jag att det är, minst) så har det inte funkat. trots att jag har de ändelser på filmerna som sidan säger att man kan ha så vill det sig inte. Efter Lunds marknad så lyckades jag med filmer från "paddan" men inte från kameran. Så var det då dags med filmer från Dybäck. Men, nej det ville inte igen. Så idag tänkte jag återigen testa och det lyckades. Det tar otrolig tid, och man får ta en film åt gången annars vill den absolut inte. Men de kom in i alla fall. Får väl försöka med filmerna från paddan från de andra marknaderna en annan dag. Ska även försöka igen med kamerafilmerna. Har minskat/ändrat de till både datorstorlek och epoststorlek utan resultat. Då är ändå inte filmerna längre än strax över minuten som längst.

Det 5siffriga har vi kommit över med god marginal nu. Kul att så pass många hittar vår sida. Snart är semestern slut både för Annica och mig. Sen efter 2 veckors jobb är det dags för Visingsö Tornerspel. Det ser vi fram emot. Hoppas på bra väder. Efter förra marknaden, dvs Medeltida Dybäck så behövde vi för första gången i år inte hänga upp våra saker på tork. Däremot får vi nog damma av dem lite när vi plockar fram igen. Jag ska fylla lite strutar till Visingsö. Annars tror jag det är ganska väl förberett. Men vi kommer väl som vanligt på något i sista minut som vi glömt göra. Men nu ska jag försöka fortsätta njuta av semester och ledighet ca 1 vecka till.

 

Camilla

 

Torsdagen den 25 juli 2013 kl. 15:31

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snart femsiffrigt

Nu är vi snart uppe i 5siffrigt besöksantal. Kul! Vi kom hem från Medeltida Dybäck igår kväll. Nu har jag orkat och hunnit lägga in bilderna från kameran. Filmerna gick inte som vanligt. Vet inte vad jag ska göra för att det ska funka. De bilder jag har i iPaden kommer en annan dag. Därifrån gick det att lägga till filmer sist. Hoppas att det går även denna gång. Nu är det semester från marknader ett tag. Nästa gång blir  den 17-18/8 då det är Visingsö Tornerspel. Nu är det detta vi ser fram mot. Bokföring mm väntar nu på att bli gjort. När det händer är beroende på vädret. Vi får väl se!

 

Camilla

 

Måndagen den 15 juli 2013 kl. 22:22

Taggar: , ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2013-07-15 16:46

Varför funkar det inte? Jag försökte skicka genom denna app igår eller när det var men det kommer inte upp på bloggen? Här är iaf en bild från marknaden vi varit på (om det funkar) som jag naturligtvis skulle skickat innan men det får duga till jag hinner/orkar kolla korten

 

Måndagen den 15 juli 2013 kl. 16:46

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2013-07-14 21:03

Glömde att skicka iväg ett bloggmeddelande från Dybäck! Den här bilden på Jens Narr får representera de tre dagarna på Medeltida Dybäck till jag hinner ladda upp resten av korten

 

Söndagen den 14 juli 2013 kl. 21:03

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2013-07-09 15:54

Kenneth sågar "pluttar" till Solitär. I morgon bär det av mot Medeltida Dybeck som öppnar portarna på torsdag kl 10. Välkomna! Den 11-13/7 kl 10-18

 

Tisdagen den 9 juli 2013 kl. 15:54

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Solsken!

Vilken härlig dag! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Ca 23 grader i skuggan. Vattenflaskan finns här bredvid mig i solstolen i skuggan av vårt hus. Underbart att sitta här och skriva. Liten, liten vind svalkar mig. Jag har lite nya kvitton att bokföra men det får bli en annan dag eller senare nån kväll. Ikväll blir det inte för så ska vi på Friluftsteater i Krusenstiernska trädgården i Kalmar. Älskling, jag är visst gift ska vi se. Bussen städade och sorterade Annica och jag i torsdags. Det var välbehövligt. Nu är den så gått som färdigladdad inför nästa veckas marknad i Dybeck. Spelbeställningar och annat är levererade.

 

Camilla

 

Lördagen den 6 juli 2013 kl. 14:06

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2013-07-04 21:15

Granskottsdrickan på gång till Medeltida Dybeck! (Jag försökte lägga in detta förut idag men det har inte kommit med, får se om det kommer 2 gånger nu istället)

Camilla

 

Torsdagen den 4 juli 2013 kl. 21:15

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2013-07-04 15:02

Nu är granskottsdrickan på gång till Medeltida Dybäck! Luktar underbart! Camilla

 

Torsdagen den 4 juli 2013 kl. 15:02

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Statistik

Vi hade stigit till 58 plats!  Ska skriva ut lite fakturor och packa lite paket som ska levereras. Annica syr för fullt så att jag ska kunna hämta och slutföra i morgon. Vår nya iZettle-läsare kom idag. Så nu får man knappa in sin pinkod när man betalar hos oss. Det har funkat bra förut och vi hoppas att det funkar ännu bättre med denna.

 

Camilla

 

Tisdagen den 2 juli 2013 kl. 17:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg