Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bussen!

I lördags hämtade Annica ut bussen från vår vinterförvaring. Positivt var att den startade med en gång trots att den stått hela vintern. Negativt var att en hjulet/däcket var tomt på luft. Det har varit så även förr om åren av någon anledning men då har vi haft turen att det varit någon och hämtat sin husvagn som haft med sig en kompressor. Förra året köpte vi oss en egen kompressor. Både för att kunna fylla på däcket när den stått i flera månader och även om vi behöver fylla på under våra resor. Vi har inte behövt använda den innan så i lördags var första gången den togs ur förpackningen. Men då går säkringarna på bilen hela tiden! Det var ju inte vad vi ville. Påföljden blev att vi fick ställa bussen utanför ladan och idag får jag åka till stan och byta (förhoppningsvis). Får se vad de säjer i affären för igår var det precis ett år sedan den köptes.

Till helgen ska vi packa bussen för att sedan åka till Hovdala den 10/5. Eller vi åker den 9e så vi är på plats på morgonen. Längtar till marknadssäsongen gör vi nu. Förhoppningsvis så får vi nog träffa en miniviking där också. Ska bli spännande och kul.

 

Camilla

 

Måndagen den 29 april 2013 kl. 13:19

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg