Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nästa marknad 10 maj

Ja så ska det väl vara så gott som klart att vi ska till Hovdala rikstorering den 10-11 maj i år. Den rätta anmälan ligger nu på "lådan" och är alltså på väg. Vi fick ett klartecken per mail för ett tag sedan. I närheten av Hässleholm ligger detta. Ska bli spännande. Nytt för oss. Där kommer vi dessutom antagligen träffa på våra vänner från Gudahagens silver. Det är alltid kul och trevligt. Och ännu roligare blir det i år då de fått tillökning. En liten "nykläckt" viking i januari. Från Dybäck har vi inte ssett några uppdateringar än. Men det är även det en ny marknad. Både för oss och alla andra. I Ystadstrakten tror jag man kan säga att den är. Men det är inte förrän till sommaren. Lunds medeltidsdagar är alltid trevliga. De går av stapeln i juni. Självklart ska vi dit och träffa de vännerna.

Men än håller skidsäsongen på . Våra män åker skidor bla Vasaloppet. Annica och jag står i kiosken/serveringen i Svartbäcksmåla emellanåt. Nästa lördag är det dags igen för detta.

Annica har varit sjuk så något arbete med Riddarens har det inte blivit på ett tag. Snart dags för inventering i alla fall.

 

Camilla

 

Lördagen den 16 februari 2013 kl. 16:27

Taggar: , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg