Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Influensatider!

På jobbet (förskolan) märks det både bland personal och barn att influensan härjar. Mycket bortfall. Nu börjar man nästan varje dag med att känna efter om jag är frisk. Lika glad blir man varje morgon när man känner att så är fallet. Annica åkte dit i måndags. Redan i söndags när vi åkte hem från kiosken som vi haft öppen vid skidtävlingen började hon känna av det lite. Det är bara att hoppas att jag inte är mottaglig nu för dessa baselusker. 11 timmar i en "kyffe" på 3*3meter ihop med Annica och sedan spä på med dagisbacillerna. Hmm! Hur länge funkar det tro. Är livrädd att dra hem nånting nu så att Kenneth blir liggande till Kortvasan och Vasaloppet. Men, men vad gör man? Ingenting! I morgon är det klubbmästerskap på 3 mil. Då blir jag langare. Av dricka till skidåkarna.

Momsredovisningen är nästan klar. Ska läggas på lådan i helgen. Nu har vi fått klartecken från Hovdala att vi får vara med. Ska bara skicka in den rätta anmälan nu då. Kul med ett nytt ställe. Där får vi dessutom troligtvis träffa våra vänner från Gudahagens silver som nu kommer att ha en miniviking med sig. Kul!

 

Camilla

 

Fredagen den 8 februari 2013 kl. 13:36

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg