Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Födelsedagar!

Januari är födelsedagarnas månad för oss. Annicas äldste son börjar med sin dag på årets första dag (1/1) Sen har barnen en kusin den 7/1, min dotter den 10/1, ytterligare en kusin den 15/1, Annica den 19/1, en kusin till den 24/1 och min syster den 26/1 och sist men inte minst vår egen hemsida den 29/1. Igår firade min syster och hennes båda barn tillsammans. Så Annica fick vänta till idag (20/1). Igår bytte jag äntligen ut julgardinenerna. Idag har jag småfixat lite här hemma. Annica och Peter kom på snabbvisit och tog med sig Kenneth. Karlarna ska ut och åka skidor. När de åkt färdigt ska jag hem till Annica och äta middag ihop med dem och fira Annica.

Nu har vi börjat anmäla oss till olika marknader. Vi hoppas på en bra marknadssommar med mycket försäljning, massor av trevliga människor (både besökare och arrangörer) och även en del avkoppling. De marknader vi anmält oss till är Vetlanda vikingamarknad (har fått ja men inte lämnat in den rätta anmälningsblanketten än), Dybäck medeltid (har fått ett ja men ej mer information), Rikstorneringen i Hovdala (de skulle titta på vår hemsida efter helgen och se om vi platsar). Naturligtvis kommer vi anmäla oss till Lunds medeltid, Tornerspelen på Visingsö, Ingelsträde medeltid och Gudahagens vikingamarknad också. Men jag har inte sett datum till några och sen ligger de ju lite längre fram på året (förutom Lund som jag tror kommer ligga i juni).

 

Camilla

 

Söndagen den 20 januari 2013 kl. 14:19

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg