Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Arbetsdag på onsdag!

Ja, på onsdag är det som sagt planerat att vi ska ha en arbetsdag med Riddarens. Dvs Annica oh jag. Vi får väl se om det blir tillverkning av något speciellt då eller om det blir lite koll på nästa veckas marknadsprylar till Bjursnäs eller kanske fotografering av vissa saker som vi inte hunnit fota än. Denna veckan är helt fullbokad i alla fall. Inte en ända ledig kväll. Kvällarna fylls av möten på ordinarie jobbet, arbete med Riddaren, gympa, besök på Slottets julmarknad (där jag inte ska stå själv), födelsedgskalas och bowling. I helgen ska jag dessutom se om jag hinner hjälpa mamma och tvätta fönsterna och även mina egna. Byte av gardineroch upphängning av stjärnor kan det också bli hoppas jag.

 

Camilla

 

Måndagen den 26 november 2012 kl. 13:39

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

200 till?

Eller just nu 199 om det ska vara rätt. Vadå? Jo så många besökare till innan vi når 8000! Undrar om vi hinner med det innan 2012 år utgång? Vi får väl se. Igår var syrran, dottern och jag på loppis. Vi hade mycket trevligt men ingen vidare försäljning. I alla fall inte för mig och Isabell (dottern). Cissi (syrran) gick det bättre för. Men mycket trevliga människor och glada skratt var det i varje fall. Nu laddar både Cissi, jag Annica och Emma (Cissis dotter) och även ev Isabell för att stå på julmarknaden helgen 2a advent dvs 8-9/12. I Bjursnäs ska vi stå. Annica och jag var där med Riddarens saker förra året också. Cissi ska stå för första gången.  Vi tar med oss böcker, spel, keramik, glas, ingefärsdricka och naturligtvis lite tomtar bla. Cissi har bl.a. betongkonst, sylt och saft av lika ovanligare slag. Emma har med kort (grattis, kort mm) av sina fina naturfotografier bla. Isabell kommer (eller tar vi med det åt henne) att ha med stickade vantar, sockor, tubhalsdukar mm. En hel massa julklappstips har vi. Kom till oss. Kolla gärna i våra album i galleriet så ser ni lite vad som kan komma med. Maila gärna in en betällning till riddarens@hotmail.com . Men gör det i ganska god tid innan jul. Helst senast den 15/12 så vi hinner skicka så att ni har det innan julafton. (Både Annica och jag jobbar heltid på förskola så det är kvällar och helger vi hinner packa och skicka)

 

Camilla

 

 

Söndagen den 18 november 2012 kl. 16:49

Taggar: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jihoo! Tummen lossnade.

 Idag, äntligen hade både Annica och jag våra almanackor åtkomliga. Jag var och hämtade nysydda 3i radpåsar hos henne och då passade vi på att boka lite arbetsdagar. Snart eller i morgon ska jag göra klart spelen så att jag kan skicka dem senast måndag. 

Ännu sitter jag här hemma med sonen och dricker av hans hemgjorda glögg. Mmm så gott det är. 

Camilla

 

Fredagen den 9 november 2012 kl. 21:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

När ska vi "få ur tummen"?

Nu har vi sagt hur länge som helst att vi måste sätta oss ner med våra almanackor och planera upp våra arbetsträffar. Men icke sa Nicke! Än har det inte blivit av. Vi har visserligen träffats på små arbetsdagar av olika slag ändå, men inte så som vi bestämt oss för. Undrar om vi lyckas innan jul. Mycket beror ju detta på att vi har flera kvällar på jobbet, och då naturligtvis inte samma kvällar. Men det allra viktigaste är gjort - bussen besiktad och inställd. När jag skrivit klart här är den strax också avställd. De tömda varorna är relativt i ordningställda i lokalen. Jag tror att vi organiserade det ganska bra för kommande inventering. Innan den ska ske så ska vi på julmarknad i Bjursnäs den 8-9/12. Det ser jag fram emot. Ska dessutom bli kul att ha syster och systerdotter med vid ett bord vid sidan om oss. De och jag ska även stå på loppis i Kalmar Folkets park den 17/11. Det är flera år sedan jag stod på loppis sist. Ska bli kul och se om jag blir av med lite av det som bara står här hemma och samlar damm. Eventuellt så tar jag med lite av Riddarens saker som vi brukar ha liggande i utförsäljningskorgen också. Statistiken för förra månaden har jag inte skrivit om som jag brukar. Har helt enkelt glömt bort det. Så här var det i oktober: "256 st unika besök under perioden 2012-10-01 -- 2012-10-31.

Detta gör din hemsida till den 88:e mest besökta på Zoomin.se under denna period."

Helt ok och lite till tycker jag.

 

Camilla

 

 

 

Onsdagen den 7 november 2012 kl. 20:52

Taggar: , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vinterförvaring!

 I morgon är det dags att ställa in och av bussen för Vinterförvaring. Besiktad och klar för nästa års marknader. Vi får bara inte glömma att ta ut trapphyllan. Den glömde vi när vi tömde bussen. Och den behöver vi på julmarknaden i Bjursnäs vid andra advent. 

Camilla

 

Fredagen den 2 november 2012 kl. 21:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg