Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Att det kan vara så svårt

Hur svårt kan det vara egentligen att lyckas sätta sig neroch besämma när vi ska träffas? Tydligen otroligt svårt. När jag är ledig jobbar Annica eller har nåt möte eller dyligt eller tvärtom. Vi har jagat varandra sedan i lördags för att kunna ha lite telefonkontakt och göra en beställning. Omöjligt! Vi går "om varandra" hela tiden. Undrar om vi kan lyckas i kväll. Lika svårt (minst) är det att få till en besiktningstid för bussen innan den ställs av. Ett omöljlighetsgöra verkar det som. Helgerna framöver är dessutom uppbokade på olika vis. Ibland hels helgen och ibland delar av den. Bäde kul och jobbigt kan det vara. Det kan vara skönt att "bara vara" på ehlgen ibland också.

Traderaförsäljningen gick vägen. Alla böcker jag lagt in blev sålda. Bra tycker vi. Och det tycker förhoppningsvis även de som köpte dem. Vi har några kvar som vi lägger ut vid ett annat tillfälle. Får göra en paus ibland bla pga att post och schenker ligger en bit bort. Det blir en hel del körande när det ska skickas. Men ganska kul ändå.

Julmarknaden i Bjursnäs närmar sig. Den andra advent (eller hela den helgen) är det dags. Ska bli kul! I år ska syrran ha ett bord där också tillsammans med sin dotter. Innan dess ska Cissi (syrran) och jag ståpå en loppis och se om vi blir av med lite påsamlade saker. Mina egna saker, inte Riddarens.

Nu är snart rasten slut så det är väl bäst att jag loggar ut.

 

Camilla

 

Torsdagen den 11 oktober 2012 kl. 13:58

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg