Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tradera

Just nu är det lite spännande att följa budgivningen på Tradera. Vi säljer lite rollspelsböcker. Förra gången dvs i våras blev det höre bud men vi är nöjda med "det lilla". Har ingen annanstans att sälja dessa böcker så vi fortsätter väl att lägga in där med jämna mellanrum till de är slut. Nästa grej är att skicka dem. Packa dem ska väl inte vara lika krångligt som med spelen förra veckan. Det är bättre mått på dessa.

Annica ska ringa till fotografen och beställa tid för vår vinst sen julmarknaden i Bjursnäs förra året. Vet inte varför vi alltid drar ut på tiden med det vi ska göra. Hyllorna vet jag inte hur vi ska göra med. Nu börjar husvagnar att ställas in runt om. Vad ska vi ta oss till?

 

Camilla

 

Söndagen den 30 september 2012 kl. 19:37

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Packa och packa om

Vi skulle skicka iväg en beställning med spel. Vilket härj! Först får vi tag i perfekta kartonger. Trodde vi! Inte när man skulle mäta och se dat man ska betala i frakt. Då var de ett par cm för breda. Dags att packa om i nya kartonger. Hittade en banankartong som var perfekt i storlek. Fick dessutom plats med det mesta, utom de största spelen (vilket jag redan visste med de måtten). De tänkte jag ta separat när det inte funkade i förra lådan. Nu stämde måtten med det var 2 kg för tungt! Vad ska man göra? Jo, packa om igen. Ta veck lite ur lådan och lägga hos de största spelen som fick slås in efter konstens alla regler med bubbelplast mm. Ja, det funkade. Nu är de iväg.

 

Camilla

 

Tisdagen den 25 september 2012 kl. 18:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2012-09-23 10:28

Får och rävar som ska till sina fållor

 

Söndagen den 23 september 2012 kl. 10:28

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2012-09-23 10:28

Får och rävar som ska till sina fållor

 

Söndagen den 23 september 2012 kl. 10:28

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Igår hann jag

Till slut så kom korten från Gudahagen in i galleriet. Äntligen! Jag vill ju få in dem så fort som möjligt för jag hoppas ju och tror att det är många som är nyfikna. Men med kvällsmöten mm på mitt "vanliga jobb" så hinner man inte alltid. Relativt snabbt gick det ändå tycker jag. Jag prioriterar bort städning och annat oviktigt istället. Hmmm! Inte alltid så bra. Kenneth har också varit iväg så han har inte heller kunnat ta tag i den biten. Men nu är det ju snart helg. Då!!! Nej, då ska jag plocka ihop en beställning och måla några spel till den, Kenneth ska hjälpa en kompis så vi får väl se om dammugaren kan få sig en snabbrunda nån gång.

 

Camilla

 

Fredagen den 21 september 2012 kl. 15:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Får se om jag hinner och orkar ikväll

Vad ska jag hinna och orka? Jo att lägga in korten från Gudahagen naturligtvis. I måndags kväll var jag trött efter marknaden och sedan att börja jobba kl 6 dagen efter. Bankbesök, packade upp, tvättade och diskade var väl de som blev gjort då. Igår hade vi föräldramöte på jobbet så då var jag inte hemma förrän strax innan halv tio. Kvällstrött som jag är så orkade jag inte börja med något då. Ikväll tror jag inte att det är något annat jag måste göra (jag blundar för städning och annat tråkigt). Ska försöka lägga in korten här då. Jag är ju själv nyfiken på om det blev några bra kort att minnas till. Vi anmälde oss till en marknad igår också, förresten. Julmarknad i Bjursnäs! Syrran ska också ha ett bord där i år. Det ska bli kul. Det är ju dessutom på hemmaplan. Bara ca 3 km (tror jag det är) från mig och ca 18 km från Annica. Nu är min rast slut. Bäst jag gårtillbaks till barngruppen så attinte kollegorna efterlyser mig.

 

Camilla

 

 

Onsdagen den 19 september 2012 kl. 13:05

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

2012-09-16 20:00

Vagando underhöll! Mycket bra.

 

Söndagen den 16 september 2012 kl. 20:00

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2012-09-15 13:45

Mycket mer blåst kan det inte bli. Det ärmarna lika mycket som för 2 år sedan.

 

Lördagen den 15 september 2012 kl. 13:45

Moblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Packat och klart

Nästan i alla fall. Det är packat så mycket som det går nu innan vi åker på fredag. Annica och jag packade ner allt som hängt på tork sedan förra marknaden. Det lastades i lådor igen och ställdes in i  bussen. Hoppas att vi fick med allt så inget gömdes sig och glömdes i lokalen. På fredag ska det sista ut precis innan vi åker. Drickanvill vi inte ha i bussen förrän det är dags tex. För mycket har vi ivår buss men ännu inget kylskåp. Det kommer heller aldrig att finnas. Har bla ingen plats till det. Den nydiskade tunnan är även den kvar inne till fredag. Och självklart vill man ju inte ställa ut viktiga papper och växelkassa i en buss. Så lite sånt smått och gott har vi kvar att göra. Gudahagen nästa!

 

Camilla

 

Onsdagen den 12 september 2012 kl. 13:20

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

En vecka och en dag kvar

Kvar till vad då? Till Gudahagens vikningamarknad så klart! Bussen tömdes ju efter förra marknaden av blöta själ. Allt hänger huller om buller på tork i lokalen. Nästa vecka (senast) måste det packas in i bussen igen för vidare färd till marknaden. Nu börjar jag få lite smått panik för att vi inte vet vad vi ska göra av hyllan när husvagnarna ska börja ställas in för vinterförvaring. Om den står där den står (om vi skulle kunna få ha den kvar där) så är det ju omöjligt att sälja något av den och få ut den därifrån förrän till våren igen. Vi måste även beställa tid hos fotografen där vi vann ett presentkort förra julmarknaden. Nu väntar vi också på ny inbjudan till julmarknad i Bjursnäs bygdegård. Även min syster och hennes dotter ska stå där i år. Kul!

 

Camilla

 

Torsdagen den 6 september 2012 kl. 18:21

Taggar: , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Jiihoo!

 Igår kom det månatliga mailet från zoomin med statistik ang antal besökare på hemsidan. Det är faktiskt alltid lite spännande att se hur man ligger till jämfört med andras sidor. Även om det egentligen inte går att jämföra alls pga helt olika hemsidesinnehåll. Jag menar vi har en hemsida som handlar om historiska marknader och de produkter vi har till försäljning medan många andra har om hundar, hästar eller andra saker. Men i år har vi stigit i listan. I augusti hamnade vi på 57e plats! Kul! Vi har legat mellan 90-110 förut. Nu har vi bara en marknad kvar i år som är inplanterad så det är väl risk för att antalet sjunker lite igen sen i vinter för att förhoppningsvis öka igen till våren. Gudahagen den 15-16/9 är nästa efterlängtade marknad. Denna gång hoppas jag innerligt att jag ska stå på benen. Förra året blev jag sjuk och sov i bussen i princip hela lördagen och var "seg" på söndagen. 

 

Camilla

 

 

 

Söndagen den 2 september 2012 kl. 11:32

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg