Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tillbaks till vardagen

Idag var både min och Annicas semester slut. Vi började åter jobba på våra respektive förskolor. Hos oss var det väldigt lite barn. Vi är sammanslagna med grannavdelningen. Mycket lugn start på arbetet, även om jag började vid 6 idag. Upptäckte 2 sönderslagna försterrutor när jag kom och att någon satt igång ett vattenutkast  (eller vad det kallas) utanför nån gång nu i helgen. Annica får sätta sig att sy lite tre i radpåsar när hon kommer från jobbet (hon slutade vid 18). Jag måste trycka och fylla dem innan fredag då de ska levereras.

I helgen var vi på en matvandring på Österlen. Detta bestämdes och beställdes i december. Vi kollade vädret flera gånger i veckan innan vi skulle åka. Det visade massor av regn. På fredagskvällen visade yr.no sol men de andra sajterna visade regn, åtminstone en del skurar. Vi måste ha varit snälla mot vädergudarna. Solen sken från en klarblå himmel hela dagen. Underbart väder och otroligt god mat. Hann efteråt med att besöka Ale stenar, Maglehemsfestivalen, Forsakarsfallet, Malteholms slott, Höge väg, Vittskövle slott och Bäckaskogs slott. Festivalen och stenarna var på lördagen  efter vandringen det andra var på söndagen innan eller under hemfärden. En mycket bra avslutning på semestern. Trots att vi beställt så långt innan så prickade vi in en av de få fina dagar som varit under semestern. Även vår Göta Kanlaresa lyckades vi ju få i finfint väder. Hoppas det blir samma med de tre återstående marknader vi är inbokade på i år. Visingsö, Ingelsträde och Gudahagen!

Nu väntar jag som sagt på Tre i rad påsar och sedan är det dags att se över bussen för att åka till Visingsö den 17e.

 

Camilla

 

Måndagen den 6 augusti 2012 kl. 20:27

Taggar: , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg