Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En solig vecka

Igår kom vi hem efter nästan en hel vecka full av solsken. Vi började veckan i måndags med att fira min mamma som egentligen fyllde i tisdags. Men på tisdagen åkte Annica, Peter, Kenneth och jag till Göta Kanal. Tyvärr var vi dubbelbokade när vi kom fram till boendet så maten fick vänta nån timme. Hungriga och trötta fick vi till slut sovplats ca 1,5 mil bort. På onsdagen åkte vi till Sjötorp för att lösa ut våra hyrda cyklar.  Därifrån cyklade vi utmed kanalen i strålande solsken en hel dag. Vi tog god tid på oss och njöt för fulla muggar. På torsdagen cyklade vi tillbaks ca 1 mil för att sedan ta båten tillbaks till Sjötorp och lämna igen cyklarna. Helt otroligt skönt hade vi det. På kvällen åkte vi till Grillby för att sova hos Peters släkting. Peter och Annica stannade där ytterligare en natt medan Kenneth och jag fortsatte mot Stockholm. Där besökte vi Hallwylska museet. Intressant tyckte vi båda. Vidare ut till Dalarö där vi bodde fram till söndagen. Där hälsade vi på vår son (Emil) som jobbar på Smådalarö gård i sommar. Vi njöt alltså och hade riktig semester i nästan en veckas tid. Sol, bad, kräftor och trevligt umgänge! Nu är det (nästan) vardag igen. Kenneth hjälper dottern (Isabell) med takbyte och jag ligger på altan och läser deckare. Nästa vecka börjar allvaret igen. Med arbete i ny barngrupp och med en ny kollega. Spännande. Om ca 2 veckor är det dags för nästa marknad. Då bär det av mot Visingsö. Den 18-19/8 ska vi vara där. Hoppas på en riktigt fin helg. Både väder- och försäljningsmässigt. Hörde av knallekollegor att det inte varit så mycket folk i Solberga på Öland förra veckan. Då är jag glad att vi valde Göta Kanal och Emil istället för den marknaden. Vi velade länge men tyckte att det var alldeles för många dagar, för lite reklam och dessutom mitt i semestern för en så pass lite marknad.

Vi skulle behöva ta en sväng till lokalen och plocka lite. Får se om det blir nån dag med regn så vi vill vara inne. Men kommer det regn så glömmer man ändå bort vad det var man skulle gjort då. Så har det i alla fall varit de andra regndagarna.

 

Camilla

 

Måndagen den 30 juli 2012 kl. 21:58

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg