Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

De kom

Det ringde på dörren just som jag skickade iväg blogginlägget. Där stod grannen med våra strutar. Hon hade tagit emot dem när de kom. Tack för det. Då är det bara till att börja packa godis igen. Det gör jag kankse till Morden i Midsomer.

 

Camilla

 

Tisdagen den 3 juli 2012 kl. 19:38

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Det ljusnar.......

Kollade helgvädret idag igen. Nu ser det bättre ut. hoppas på detta. Idag är ny saft igångsatt av granskott. Den vanliga. Jag gjorde en annan för lite sedan som inte var lika god. Kenneth gjorde en pilbågsställning som ska med i helgen. Annica har packat i bussen. Jag var och köpte muggar idag. Fakturan till strutarna har kommit men själva strutarna lyser med sin frånvaro. Men det är ju några dagar till innan vi ger oss av till Varbergs medeltidsdagar på fästningen. Vår iZettledosa har kommit så denna gång kan vi använda vår egen utan att springa till grannen och låna. Vi kan alltså ta kortbetalning nu. Nedräkning för marknad och även för årets semester som börjar när veckan är slut har börjat. Nu väntar vi bara på att Apple ska godkänna den nya appen från Zoomin också. Då ska vi kunna lägga in kort från iPaden och även skriva ett blogginslägg direkt från marknaden. Skriva kan vi nu också på "paddan" men inte få dit några bilder. Väntar med spänning. Får se om den hinner godkännas innan nästa marknad. Annars får vi vänta till efter sommaren då nästa är inbokad. Om vi inte försöker komma med på nån liten marknad under semestern. Har inte bestämt oss än.

 

Helgen närmar sig med snigelfart, Camilla

 

Tisdagen den 3 juli 2012 kl. 19:32

Taggar: , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg