Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hyllflytt

Intensiv helg har det varit. I fredags hade jag ledigt från jobbet för att hämta min son på Landvetter. Han kom hem efter ett halvårs jobbande i Guadeloupe. Väl hemma packade han bara om. Bort med badkläder och fram med skidkläder. Sen bar färden till Ramundberget för honom. En semestervecka med gamla kompisar och skidåkning hägrade.

I lördags flyttade vi hyllan till en provisorisk lokal. Hoppas vi får den såld innan sommarens slut för annars måste vi hitta en annan plats till den. Jag glömde Hnefatafelmarkerna hemma så det blir en resa i morgon också för att packa ner dem i påsar. (Det hade nog blivit en resa ändå för att packa) På tisdag ska jag försöka leverera in till stan. Har nu skrivit följesedel och faktura så att det är klart. Annica målar och syr för fullt (när vi inte flyttar hyllor). Efter kånkandet bestämde vi oss för att åka in till Guldfågel arena för att se en KFF-match. Det gick tyvärr inget vidare, men vi hade trevligt.

Idag har vi burit och slitit med ved hela dagen, så nu är man lagom mör i kroppen. Sover nog gott i natt.

Den första marknaden för i år närmar sig. Det ska bli spännande. Det är ett ställe vi aldrig varit på förut. I alla fall inte i dessa sammanhang. Kisa 400 år. Marknaden med historiska inslag ska finnas på torget framför värdshuset. Det är ca 3 timmars körning för oss så vi bestämde oss för att köra dagen innan. Då stannar vi på Nossens camping i Vimmerby. Det ska också bli riktigt trevligt då vi "känner" ägaren. Vi träffades på väg till Kinesiska vasaloppet för några år sedan. Efter 2 veckor i Kina så hade vi skrattat otroligt mycket ihop. Ska bli kul att träffas igen. Lagom avstånd till marknaden på morgonen sedan. Den första marknaden varje år är alltid lite extra jobb med då vi är lite "ringrostiga" med uppsättning av marknadsstånd och varor. I år har vi ju dessutom lite nya varor så då kräver det lite extra tid när vi ska sätta upp. Innan vi vet hur vi ska ha det organiserat. Det vet vi nog egentligen inte förrän alla markander är slut för säsongen. Då har vi nog hittat ett bra uppställningssätt för våra produkter.

Nu ska jag bara slappa framför tv:n resten av kvällen. Jag ska se andra svettas i Mästarnas mästare.

 

Camilla

 

Söndagen den 22 april 2012 kl. 19:48

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg