Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Grattis Christian

Idag är det Annicas yngste son som fyller år. Grattis. Precis som min son så är han för långt borta för en kram, Visserligen i Sverige men ändå flera timmars bilväg. Jag ska strax hem till Annica för att visa lite kläder som ev ska hyras ut till i helgen. Hoppas

att de passar.

Detta kort på Christian är taget på "den gamla goda tiden" på Salve.

 

Camilla

 

Måndagen den 27 februari 2012 kl. 17:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Oj, vad vi klippte

Igår träffades Annica och jag för att köpa tabardtyg. Oj, oj, oj vad vi klippte. Nästan träningsvärk i klipparmusklerna idag. Nu ska det tryckas sköldmärken och sys också. Våren är räddad. Ingen sysslolöshet här inte. Men fortfarande ett orosmoln eftersom vi inte fått svar om lokalen. Det blir väl till att ta in våra saker i våra hem igen.

 

Camilla

 

Torsdagen den 23 februari 2012 kl. 21:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Idag vet jag inte vad jag gjort?

Tiden försvinner trots att man inte gör nåt vettigt. Eller lite vettigt har jag nog gjort fast det inte känns så. Hittade ett kvitto som jag glömt bokföra. Nu ska det vara klart så när som på kvitton Annica har hemma. Skrev körjournalerna för hela året. Dvs det jag missat att fylla i när jag varit och handlat eller levererat varor. Skickade en förfrågan till Vetlanda vikingamarknad. Bränt mina foton. Jo men det var nog lite vettigt i alla fall. Har även tittat på tv och haft svägerskan och svågern på kaffe. Igår var jag lite drygt 4 timmar och langade vätska till 5milsåkarna på skidor i Svartbäcksmåla. I vecka ska nog Annica och jag in till stan och köpa tyg bla. Allt för att vi ska kunna fylla på vårt förråd med tabarder, heniner och mantlar bla.

 

Camilla

 

Söndagen den 19 februari 2012 kl. 19:35

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Alla Hjärtans Dag!

Idag är det Alla -s dag! Här har det varit grått och tråkigt väder. Stor skillnad mot igår. Då var det strålande solsken. Jag är glad att jag passade på att njuta med en kopp kaffe på altan igår när jag kom från jobbet. Snart blir det en kopp kaffe vid brasan. Det är inte så dumt det heller. Idag hade jag lite ärenden i stan som jag uträttade. Nu har jag suttit vid datorn en liten stund för uppdatering och mailkoll bla. Väntar på att Annica ska höra av sig angående lokalen.

liga kramar Camilla

 

 

Tisdagen den 14 februari 2012 kl. 18:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Grattis min son!

Idag har min son födelsedag. Han jobbar i Västindien så det blir genom dator och mobil som gratulationerna kommer till honom. Jag har gjort lite länkar mellan produkter på produktsidan och en del foton i Galleriet nu. Har även anmält oss till den gamla hederliga marknaden i Varberg. Nu har vi varit med där några år. Trivs alldeles utmärkt. Jag fick inte tag på Annica förut så jag får försöka snart igen. Jag vill ju veta om hon fått något svar ang vår lokalhyra.

Skål och grattis Emil (Kung Erik)önskar Camilla

 

Måndagen den 13 februari 2012 kl. 19:10

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ännu fler kort

Jag har lagt till ytterligare några nya kort ibland vår produkter. Denna gång hamnade de i albumet Riddarkläder. Även en annons till på hyllorna har skickats. Denna gång till www.beg.se. Vi får väl se om det ger resultat någonstan nu när vi har 3 annonser ute. Jag ska fortsätta leta och ev sätta in den på fler ställen. Jag plockade lite bland gamla papper och hittade ett par urklipp från tidningar 2008. Annica och jag var på bild från Eketorps borg. Jag lägger till det kortet i detta inlägg. Vi måste förska ta tag i att få in tidningsurklipp i album. Måste bara skaffa albumet först. Det glöms bort varja gång man är i stan. Men nån gång kanske det lyckas. Vi får väl se.

Camilla

 

Söndagen den 12 februari 2012 kl. 16:22

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Promenad i solskenet

Idag har det återigen varit underbart väder. Idag med högre temperatur än sist jag skrev. Ca -3° och strålande solsken. Medan Kenneth var i Nybro och åkte skidor så gick jag en skön promenad i vintersolen. När jag kom in igen så la jag in lite kort i galleriets album. Jag vet egentligen inte varför de inte kommit dit innan, men det har i alla fall inte blivit av. Nu uppdaterades albumet Prinsesskläder och albumet spel med några nya bilder. Igår fyllde jag på bilder i albumet Övriga produkter. Jag kommer fylla på efterhand som jag går igenom mina kort som inte kommit längre än ut ur kameran. Vi väntar fortfarande på svar från lokalägaren angående pris på den del vi vill hyra. Hoppas att vi kan godta förslaget så att vi kan börja flytta över våra saker snart. Annars kommer det bli lite smått panik när vi inte vet vad vi ska göra av våra saker. Förr hade vi det inne hos oss själva, men det är ingen höjdare. Det tar alldeles för mycket plats för att det ska vara bra.

Camilla

 

Lördagen den 11 februari 2012 kl. 17:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Momsredovisning

Idag när solen gnistrade i snön och termometern visade ca -20° så placerade jag mig vid datorn och gjorde min/vår momsredovisning. Den ska lämnas in senast nästa måndag, så det kunde vara lagom tid nu. I morgon hamnar den i postlådan. Men samma problem som alla andra år. Vilket är ingående respektive utgående moms? Att jag alltid ska röra till det. För mig heter det tvärtom. Fast jag vet att jag har fel. Men det gör att jag måste tänka en extra gång innan jag fyller i kolumnerna.  Egentligen borde det vara Annica som har hand om det siffrorna. Hon hade bättre mattebetyg än vad jag hade i skolan. men, men! Nu är det som det är. Jag har hand om detta och Annica om symaskinen. jag får visserligen klippa coh hjälpa till vid sömnaden men det är hon som fixar så det blir vad vi tänkt. Så fort vi flyttat/bytt lokal så måste vi börja klippa till mantlar, tabarder, sköldmärken, heniner (prinsesshattar)och väpnarluvor. Vi måste även sy påsar till bla Tre i radspelen. Sedan måste det sys, tryckas och fyllas. Ja det ser ut som även denna våren kommer att fyllas utan att vi ska behöva vara sysslolösa.

 

Camilla

 

Söndagen den 5 februari 2012 kl. 18:23

Taggar: , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Lagt in annonser

Alldeles nyss la jag till 2 annonser på våra hyllor. Den ena på ABC-annons.se och den andra på pryl.se. Samma annons fast på 2 ställen. Vi får väl se om det blir något napp denna gång. Det skulle vara skönt att bli av med inredningen innan vi ska byta lagerlokal. Vi tittade ju på lokal i torsdags. Den kan duga. Vi behöver inte hela så det är upp till ägaren om vi kan hyra de rum vi behöver och hur mycket vi får ge för det. Med vår omsättning så kan vi inte ha för stora kostnader på lagerlokal.  

 

Camilla

 

Lördagen den 4 februari 2012 kl. 16:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ikväll blir det av

Äntligen har vi fått tag ien nyckel så vi kan se om lokalen vi har på gång kan passa oss. När jag slutar jobba ska jag hämta Annica för att åka och titta på lokalen. Vi får väl se ikväll om vi tycker att den kan passa oss eller inte. Jag håller tummarna. Passar den så är det väl bara att ta tjuren vid hornen och börja flytta. Tror att den kan var inflyttningsklar omgående.

Nu har vi anmält oss till 2 marknader. Lund och Visingsö! Vi har en 3e på gång men har inte helt bestämt oss.

Nu är snart min rast slut så detär bäst jag stänger av här och återgår tilljobbet.

 

Camilla

 

Torsdagen den 2 februari 2012 kl. 13:17

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg