Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ett litet kort inlägg

Jag får fortfarande passa på att skriva på rasten på jobbet. Men rasterna har även gått åt till att betala räkningar och sitta i telefonkö för att felanmäla kabelfelet. Det sista beskedet jag fick (igår) var ett det är pågående arbete. Kanske att det blir klart på fredag (i morgon). Vi får väl se. Grannen hade fått svaret att det skulle vara klart igår så inget stämmer särskilt bra. Vi har fått telefonen "tillbaks" men med sådant brus att man inte hörs eller hör vad som sägs i andra änden. Bredbandet var på "besök" i ca 2 timmar i tisdags tror jag det var. Det konstiga är att en del har fått tillbaks sina tjänster och andra inte. Men vad vet jag om telekablar??? Inget!

Vår dörr är i alla fall så vi kan använda lokalen igen. Nu väntar vi bara på att få komma in och titta på en ny eventuell lokal iom att vi inte kan hyra vårt lilla del i den lokal vi har efter mars. Då hyrs hela lokalen ut till en och samma kund.

Nu har vi lämnat intresseanmälan till årets första marknad. Lund! Och de är tillbaks i Folkets park. Det är vi glada för. Morgondagens rast får väl bli att uppdatera marknadssidan, kanske.

 

Camilla

 

Torsdagen den 26 januari 2012 kl. 13:40

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg