Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Grattis Svea!

Det är klart att Svea ska få ett grattis på hemsidan när hon har namnsdag. Svea är ju med oss på alla historiska marknader. Har varit det i åtminstone 10 år tror jag. Min svärmor fixade så att Svea kom till oss. Hon (svärmor alltså) gick ofta på loppmarknader så vi bad henne leta reda på en stor docka som vi kunde sätta på våra riddarkläder. Det tog inte lång tid innan hon hittat Svea åt oss. Oftast är hon riddare. Men nu på sista marknaderna hade vi några mindre klänningar så då fick hon vara en medeltids- resp vikingaflicka. Julmarknaden i Johansfors 2010 var hon även en tomtenisse. I Bjursnäs fick hon tyvärr inte plats, så då fick hon stanna hemma. Hon har även fått vara en en påskkärring på den tiden vi ihop med ett antal andra hade en liten prylbutik i Ljungbyholm. Tyvärr har hon lite sviter kvar av den tiden. Hennes häxnäsa sattes fast med "klet". Det visade sig att det var mycket svårt, i det närmsta omöjligt att få bort helt. Därför har hon numera en lite kladdig näsa.

Tyvärr hitttar jag inget kort på henne som påskkärring eller vikingaflicka. Nu väntar nya äventyr för Svea. Vi får se vad 2012 har att erbjuda.

 

Camilla

 

 

Måndagen den 2 januari 2012 kl. 11:10

Taggar: , , , , , , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg