Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Årets sista dag!

Gott slut får jag väl börja med att skriva, så får avslutningasfrasen bli den traditionella denna dag. Jag har inte varit inne på vår sida på ett par veckor pga att jag, Kenneth, Isabell och Frank har varit i Guadeloupe  och hälsat på vår son/lillebror/svåger - Emil. Vi har haft ett par sköna veckor även om inte vädret var det allra bästa. Men helt ok för vår del. Nu när vi är hemma igen är det bara att sätta igång med "riddartänket". Dvs vi måste få tag på ny lagerlokal omgående. Vi har ju hyrt del av lokal förut. Nu ska hela hyras ut och vi måste flytta. 3 månader har vi på oss att hitta något annat. Det känns inte kul att börja med , men är ett nödvändigt ont. Men, men! Årets sista dag ska jag inte tänka så mycket mer på det. Det får vi ta på nyåret.

GOTT NYTT (marknads-)ÅR önskar Camilla

 

Lördagen den 31 december 2011 kl. 15:13

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snön lyser med sin frånvaro

Men det gör inget att den håller sig borta. Jag vill vissrligen ha snö, för jag gillar det. Men inte så mycket och så länge som förra året. Det kan komma lite vid Lucia sen kan det fylla på lite vid jul. Det skapar lite stämning. Men vägarna kan hålla sig fria. Gårdagens blåst (något bättre än förra omgången i och för sig) passar inte ihop med snö. Så jag försöker se det positivt med att inte ha vita vidder än.

256 st unika besök under perioden 2011-11-01 -- 2011-11-30.

Detta gör din hemsida till den 95:e mest besökta på Zoomin.se under denna period Detta är 10 placeringar bättre än förra månaden. Beror det på fler besökare eller färre hemsidor? Hmm. Ja, jag vet inte. Men kul är det i alla fall.
 

Jag har i veckan gjort lite bokföring. I morgon ska jag till lokalen och diskutera dess framtid. Ev ska vi dela med ett kontor! Hur det ska gå tillväga vet jag inte. Får se om vi får klarhet i det i morgon. Lokalen är till bredden fylld med våra saker nu. Vet inte hur vi ska kunna gå runt och titta. Det blir mogondagens problem.

 

Undrar om denna lille vän klarar julen, Camilla

 

Lördagen den 10 december 2011 kl. 16:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Sista marknaden för i år

Ja, för oss var det sista marknaden för i år. Det kunde gått bättre om man så säjer. Men ok, vi kan väl säga att det gick ok. Det fanns säkert de som sålde sämre men det fanns absolut de som sålde bättre. Det tråkigaste är ju att behöva packa ur bilen igen. Det får bli i morgon efter jobbet. Vi orkade inte idag. Bilder från marknaden blev det några stycken. De kommer nog in senast i morgon de också. Nu ska jag bara vila och snart sova.

 

Camilla

 

Söndagen den 4 december 2011 kl. 20:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bjursnäs Julmarknad

Idag var det då dags för årets julmarknad för vår del. På hemmaplan dessutom. Jag har ca 4 km dit och Annica ca 1,7 mil. Det får man väl säga hemmaplan om. Tyvärr var det tydligen en massa andra julmarknader runt om i våra trakter dvs inom vad ska vi säga kanske 5 mils radie. Några visste vi om men inte alla, men det gjorde tydligen de uteblivna besökarna. Jo det kom en del folk men vi hade gärna haft besök av fler. Framför allt av fler som handlade av oss. men även de andra knallarna sa att det var ganska dåligt. Även de som stått på denna marknad förr om åren. Vi har ju inte gjort det så vi kan enbart jämföra med när det var i Kolbodagården och det är inte samma sak som här i Bjursnäs, bara nästan. Men, vi hoppas och håller tummarna att det kom,mer fler besökare i morgon och att det utlovade Luciatåget blir av. De hade tydligen flera sjuka i "tåget" så vi får väl se. Det brukar alltid locka en del släktingar att titta på sina barn eller barnbarn eller vad det nu kan vara. Så kan de passa på att handla lite av oss på Riddarens Lek och Spel då också. Vi tog en del kort idag både några ok och några suddiga som ska sorteras bort. Lägger ut dem tidigast i morgon. Nu är kameran på laddning inför morgondagen.

 

Har nyss ätit och ska nu snart lägga mig och ladda inför morgondagen. Camilla

 

Lördagen den 3 december 2011 kl. 21:49

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg