Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Cirka 20 graders skillnad.........

Jag kom hem från en vecka i Italien i lördags kväll. Vi, Kenneth och jag, har cyklat längs med floden Po och bott på båten Ave Maria. Helt underbart har det varit. Vi har haft mellan 40-45 grader i solen hela veckan och runt 36 grader i skuggan. Den lilla skugga som fanns på/bredvid cykelvägarna. Det kunde gå flera kilometer innan det kom ett träd eller annat som gav skugga. Sen kommer vi hem till Norden. Landade i Köpenhamn där det var ca 20 grader. Vi tyckte att det var kallt. Nu regnar det här hemma i Hagby och ungefär samma temperatur som i Danmark. Alltså ca hälften av de grader vi hade på vår semester. I badvattnet i Italien en av dagarna var det ca 25 grader, alltså varmare i vattnet där än i luften här.

Under tiden jag har varit iväg så har Annica fixat ombesiktningen på bussen. Nu är den ok till nästa år igen. Skönt. Vi har ju några marknader att åka till i höst där vi behöver bo i bussen.

Nu i helgen åker vi till Togebodha marknad i Gullaskruv. Sen är det upphåll till augusti då det blir Visingsö och Ingelsträde och i september blir det Lund/Borgeby och Gudahagen. Nu håller vi tummarna för att det regnar färdigt till helgen. Förra året hade de otur i Togebodha då det regnade hela helgen. Både vi knallar, arrangörerna, besökarna och lördagens brudpar vill ha strålande solsken.

 

Detta vill vi inte använda i helgen, Camilla

 

Måndagen den 18 juli 2011 kl. 10:41

Taggar: , , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg