Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Städa? Nej! Måla? Kanske!

Ja, så var det sista söndagen i februari, näst sista dagen i månaden. Månaderna går fort (denna är ju i och för sig kortare än andra). Veckorna känns som om de bara består av måndagar och fredagar. Och helgerna ska vi inte ens prata om. De hinner ju inte starta förrän de är över. Samtidigt som man (dvs jag) vill  ta det lite lugnt och känna att det är helg och ledigt till vad jag vill så är det en massa saker som bör göras när ledigheten infaller. Vissa grejer orkar/vill jag bara inte ta tag i och starta efter en arbetsdags slut. Nu har jag gått och tittat på mina små husdjur dvs dammråttorna i flera dagar. Igår förpassades de flesta in i en brummande maskin. Kanske att jag skulle ta tag i en dammtrasa också. Och skurhinken. Nja jag får se om lusten kommer. Kenneth jobbar (minst 10 timmar trodde de innan apoteket är ok) och jag måste i alla fall handla. En liten tur till affären får det bli. Städa sen? Vi får se. Jag känner mer för att ge lite spel färgade kanter.

Annica är i Örebro och gratulerar sin yngste son. Om inte Kenneth skulle jobbat så kanske vi hade följt med. Christian fyller 25. Grattis och ha en bra dag önskar jag genom att sätta in ett par kort av dej. Korten är tagna i Salvestaden. 

 Riddaren 2006 och Mecklenburgaren Sven Sture 2010.

 

Camilla

 

Söndagen den 27 februari 2011 kl. 10:24

Taggar: , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg