Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Skam den som ger sig!

Jippi! Jag fixade det. Blev arg på mig själv för att det inte ville som jag ville. Och denna gången lyckades det, trots att jag gjorde som jag gjort innan. Men, men det spelar ingen roll vad som hände för nu är min lilla ruta på plats igen. Då kan jag slappna av och fortsätta med alla "riddarpapper" som ska göras klara. Dubbelkalas hos min syster och systerdotter ikväll. Så nu ska här fixas lite innan. Jag är hemma denna vecka pga en titthålsoperation i knät. Tur att det finns lite papper till riddaren och att datorn finns. Annars vet jag inte vad jag skulle gjort. Jag är ju inte sjuk bara att jag ska ta det lugnt.

 

Camilla

 

Fredagen den 28 januari 2011 kl. 12:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Något blev fel!

Vad jag kämpat för att få allt rätt igen. Men det går inte. Vet inte vad jag gör för fel. Jag ändrade lite text och uppdaterade sidan i onsdags. När jag gör detta brukar jag skriva uppdateringsdatumet i sidoboxen, vilket jag gjorde även denna gång. Men då försvann rutan med besöksantalet. Jag gillar den rutan och vill ha den på sidan. Samma sak har hänt en gång förut men då lyckades jag få dit den igen. Nu får jag bara dit en massa text men inte själva rutan. texten säger att det är ett räkneverk men räkneverket finns inte där. Jag vet (tror jag) att man ska klicka på HTML-källan för att få rutan på plats. Har för mig att jag gjorde så förra gången. Men icke! Ingenting händer mer än att samma text kommer. Vad ska jag göra? I morgon har jag tänkt uppdatera igen av en alldeles speciell anledning. Varför får man se i morgon den 29/1-11, men jag vill helst ha min ruta på plats då också.

 

Camilla

 

Fredagen den 28 januari 2011 kl. 12:11

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg