Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

1år! Hurra, hurra, hurra!

Idag har vi 1årskalas för vår hemsida. Vi är glada att vi inte bytte när zoomin gjorde om. Det hade blivit alldelses för mycket arbete i nuläget. Nu fick istället sidan vara med om att fylla 1 år. Hur vi firar? Jo sidan har fått en tårta och Annica och jag ska åka till Nybro sedan och förbereda för morgondagens skidtävling. Annica ska fixa med priser, dela ut dricka och nummerlappar  i morgon medan jag ska knappa in alla som går i mål. Idag ska vi se till att priserna är på plats. Nybroloppet heter tävlingen som går av stapeln i morgon. Här tränas det för fullt som en förberedesle för Vasaloppet. När Vasaloppet går är det Annicas och min tradition att ha inventering av vårt lager. Så är det tänkt i år också. Första söndagen i mars är inventeringshelg. Fram till dess ska det dessutom tillverkas och beställas en del troligen.

 

Grattis Riddarens zoomin säger jag, Camilla.

 

Lördagen den 29 januari 2011 kl. 13:34

Taggar: , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Skam den som ger sig!

Jippi! Jag fixade det. Blev arg på mig själv för att det inte ville som jag ville. Och denna gången lyckades det, trots att jag gjorde som jag gjort innan. Men, men det spelar ingen roll vad som hände för nu är min lilla ruta på plats igen. Då kan jag slappna av och fortsätta med alla "riddarpapper" som ska göras klara. Dubbelkalas hos min syster och systerdotter ikväll. Så nu ska här fixas lite innan. Jag är hemma denna vecka pga en titthålsoperation i knät. Tur att det finns lite papper till riddaren och att datorn finns. Annars vet jag inte vad jag skulle gjort. Jag är ju inte sjuk bara att jag ska ta det lugnt.

 

Camilla

 

Fredagen den 28 januari 2011 kl. 12:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Något blev fel!

Vad jag kämpat för att få allt rätt igen. Men det går inte. Vet inte vad jag gör för fel. Jag ändrade lite text och uppdaterade sidan i onsdags. När jag gör detta brukar jag skriva uppdateringsdatumet i sidoboxen, vilket jag gjorde även denna gång. Men då försvann rutan med besöksantalet. Jag gillar den rutan och vill ha den på sidan. Samma sak har hänt en gång förut men då lyckades jag få dit den igen. Nu får jag bara dit en massa text men inte själva rutan. texten säger att det är ett räkneverk men räkneverket finns inte där. Jag vet (tror jag) att man ska klicka på HTML-källan för att få rutan på plats. Har för mig att jag gjorde så förra gången. Men icke! Ingenting händer mer än att samma text kommer. Vad ska jag göra? I morgon har jag tänkt uppdatera igen av en alldeles speciell anledning. Varför får man se i morgon den 29/1-11, men jag vill helst ha min ruta på plats då också.

 

Camilla

 

Fredagen den 28 januari 2011 kl. 12:11

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Henintillverkning

I lördags firade vi Annica med god mat och trevligt sällskap. Vi (Kenneth och jag) bestämde oss för att sova över pga att Kenneth och Peter skulle ut och åka skidor på söndagen. På så sätt kunde de ge sig iväg direkt när de kände för det och Annica och jag gick bort till vår lagerlokal och hämtade henintyget. Det var ett tag sedan vi sydde heniner (fehattar) nu. Tyget har legat och väntat på att få bli använt. Men nu är en del tillklippta och påstrukna med vliselin. Även om det är Annica på bilden så strök jag faktiskt också och även klippte. Men beviset finns endast på Annica. Att sy ihop dem är helt klart Annicas uppgift. Det är hon som är kunnig med de maskinerna.

Nu blir det kaffe, Camilla

 

Tisdagen den 25 januari 2011 kl. 14:32

Taggar: , ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Grattis Annica

Idag är det Annicas födelsedag. Jag har endast skickat ett sms än så länge. Vi ska fira lite mer på lördag. Var och handlade lite födelsedagspresenter nyss. Vi har avverkat 3 födelsedagar i januari och har 3 kvar. När jag handlade hittade jag en ny sorts sten som vi ev kan använda till våra tre i radspel. De glasstenar som vi använt tidigare har vi inte mycket kvar av och de verkar vara i det närmsta omöjliga att få tag på.

 

Camilla

 

Onsdagen den 19 januari 2011 kl. 20:30

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Se sån stil hon har.......

Vi klippte tabarder i förgår och här kommer ett par bilder från detta tillfälle. Är det bra arbetsställning tror ni??

Ca 65 tabarder blev tillklippta. När de hänger över en stol utan att vara sydda så ser det ut så här:

Så långt klart. Nästa del ska påbörjas.

 

Camilla

 

Tisdagen den 18 januari 2011 kl. 21:37

Taggar:

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vi har bestämt oss!

Det får bära eller brista. Vi har bestämt oss för att fortsätta med denna sida trots att vi får börja betala. Kom till slut fram till att det kommer att bli dyrare att trycka upp nya visitkort, bilmagneter, vykort, etiketter mm. med nya adressen. Vi behåller åtminstone sidan till det är slut på allt vårt material som jag just nämnde. Det tar ett bra tag innan det är slut. Det känns skönt att vi bestämt oss. Jag tycker jag har lagt varenda kväll på att leta runt på nätet efter en sida som skulle kunna passa. Men Zoomin är den som passar oss bäst verkar det som. Jag förstår mig dessutom på den. Jag hittade andra sidor som är lättarbetade för sådana som mig (som inte kan så mycket) men man kan inte ha så många album verkar det som. Vi vill kunna lägga upp våra produkter i olika album framför allt men även lägga in bilder från de marknader vi besöker. Nu är det betalat för ett par månader framåt i alla fall. Men jag får vänta med att lägga upp ett par bilder från vår arbetsdag idag. Kan inte ladda bilder förrän det är registrerat hos Zoomin att vi betalat. Annica och jag har i alla fall haft en heldag med att klippa och stryka tabardtyger. Nästa steg är att sy dem och att trycka sköldmärken. Men nu är vi igång med årets arbete på riktigt.

 

Camilla

 

Söndagen den 16 januari 2011 kl. 20:28

Taggar: ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Usch vad svårt!

Vi vet fortfarande inte hur vi ska göra. Letar sidor som inte är så dyra. Har hittat några men vet ej om jag gillar dem. Vi får fundera vidare. Det blir till att sova ytterligare några nätter på saken.

 

Camilla

 

Måndagen den 10 januari 2011 kl. 22:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Stor besvikelse

Hej!

Igår låg sidan/servern nere. Sånt händer ju ibland. Men tyvärr så blev beskedet efter att den kommit igång igen att Zoomin ska läggas ner. Jag har precis lärt mig småfinesser mm som kan vara bra här. Jag/vi tycker att vår hemsida är absolut ok och är nöjda med den. Hade precis uppdaterat och gjort om lite i galleriet. Vi fick, av zoomin, tips om en annan gratis sida som ska vara lika enkel för oss som inte kan så mycket. För vårt lilla företag så får sidan helt enkelt inte kosta något eller åtminstone en väldigt liten summa. Det skulle inte revisorn gilla annars tror jag. Pengarna räcker ju knappt ändå. Vi hade börkjat få relativt mycket besökare och de måste vi nu försöka omdirigera till den så småningom kommande nya sidan. För en ny hemsida MÅSTE vi ha. Visitkorten får vi skriva om eller skriva till rätt adress för hand eller vad man nu ska göra. Nu vet jag i alla fall vad min vår kommer att gå åt till. Jag ska dessutom operera mitt knä om ett par veckor. Nu kan jag fylla min sjukskrivningsvecka (eller hur mycket det nu blir för en titthålsoperation) med att flytta sidan.

 

Camilla

 

Lördagen den 8 januari 2011 kl. 17:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

2011 är här

På plats 333 låg vi med 299 besökare december 2010.  Vi har åter igen stigit i stegen. Kan det bero på att det var jultid?? Igår firade vi in de nya året och konstaterade även att vi måste sätta fart att sy så fort helgerna är över. God fortsättnig alla vänner! Nu ska jag se om Ystad har fått fram isn sida med anmälningsblanketten.

 

 

Camilla

 

Lördagen den 1 januari 2011 kl. 22:00

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg