Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

GOTT NYTT MARKNADSÅR!

Det är precis det vi önskar oss alla. 2010s timmar är räknade. Snart kommer 2011 och träder fram. Vi hoppas att alla våra marknader som vi tänker åka på då blir av och inte ställs in som det gjorts i år. Vi hälsar alla gamla och nya kunder, marknadsbesökare, "knallevänner", andra "vanliga" vänner, hemsidebesökare och alla andra som jag inte vet vad ni kan kallas för välkomna till ett nytt år fyllt med historiska marknader och aktiviteter och förhoppningsvis en del nya produkter. Medeltida Ystad ska komma ut med sin nya hemsida i morgon står det. Då kan vi gå in där och hämta och fylla i anmälningsblanketten för årets marknad.

 

Gott nytt år och ett gott slut önskar Camilla

 

Fredagen den 31 december 2010 kl. 11:43

Taggar: , , , , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snart nytt år

Ja 2010 är snart slut. Vart tog det vägen? Det bara försvann. Ystads marknad kommer tydligen att bli av nästa år, så dit ska vi anmäla oss. Kan inte göra det förrän efter årsskiftet då anmälningsblanketten skulle komma på hemsidan. Undrar hur det blir med Lund. Kommer de också tillbaks? Hoppas!

Jag ska göra lite ändringar på vår sida. Bla ska vi försöka få in priserna på våra produkter. Det är bara det att datorn är så seg så det tar sådan tid. Jag har en ny hårddisk som jag ska byta till men måste ju tömma den gamla först. Vi måste även kolla över våra priser, vi har inte höjt dem på många år så med vissa saker ligger vi nog lite knapert till. Måste ta itu med detta snart. Ska det bli nyårslöftet tro? Nja vet inte. Jag brukar aldrig avge några sådana löften. Vet ej om detta blir det sista inlägget innan nyår. Det beror helt på om andan faller på och jag känner att jag har tid och lust. Det kan ju i och för sig vara en bra paus i allt snöröjande mm som hör till den här årstiden.

 

Gott nytt år, Camilla

 

Tisdagen den 28 december 2010 kl. 16:24

Taggar: , , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Grattis Cissi!

Vinnaren av vårt torgspel igår på mizzmodigs hemsida var Cissi Hansson. Grattis! Jag har packat spelet och ska lägga det på postlådan i morgon. Tyvärr kan du inte använda det förrän efter jul, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

 

Camilla

 

Onsdagen den 22 december 2010 kl. 18:36

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Adventskalendervinst

Just idag har vi med vårt Torgspel som vinst på en adventskalender på bloggen http://mizzmodig.bloggplatsen.se/ Lite kul faktiskt. Hoppas att man kanske kan få en eller annan ny besökare som kanske dessutom hittar något intressant hos oss. I morgon får vi se vart vi ska skicka spelet. Lycka till ni som är med och tävlar om det. Det kan ge många roliga speltillfällen. Just detta spel är lätt att ta med på semester, till stranden osv. När vi var utomlands när barnen var små så hade vi detta med när vi väntade på maten på restaurangerna. den väntan kunde ibland bli väldigt lång framför allt för yngre barn. Då var torgspelet ett bra tidsfördriv. Det passar dessutom alla åldrar och ger en bra träning för att lära sig höger och vänster. Tack Kiia Sjöberg för att du lät oss vara en av sponsorerna.

 

Camilla

 

 

 

Måndagen den 20 december 2010 kl. 21:54

Taggar: ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Över 2000

Ja det trodde vi inte när vi startade sidan i januari att vi skulle få så pass många besökare. Kul! Fullt upp om kvällarna. Inga marknader att förbereda (som tur är nu, vi är trötta ändå). Men kvällar, dagar och helger är fulltecknade ändå nu i julförberedelsens tid. Har skrivit ett par fakturor och packat ett par leveranser som ska iväg i morgon. Vår Polenbeställning kommer nog i början på nästa år. Det strulade lite med fraktandet. Tiderna var svåra att få ihop, men 2011 kommer det lyckas.

 

Om jag inte skriver innan så önskar jag er alla en God jul och ett Gott nytt år!

 

Snöiga kramar från Camilla

 

Torsdagen den 16 december 2010 kl. 21:43

Taggar:

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Lite krångel är det allt!!!!!!!!!!!

Ja så är det. Vår Polenbeställnig har lite besvär att komma över. Vi får leveransen till båten vet vi, men inte när och hur vi får den över vattnet. Min svåger ska hjälpa oss. Han jobbar på båten. Det är bara det att det ska finnas plats för våra lådor och passa in i både hans och vår polenkontakts schema. Som det ser ut nu så blir det nog inte förrän efter jul. Håll alla tummar ni kan för att vi får hem våra varor.

 

Camilla

 

Onsdagen den 8 december 2010 kl. 21:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nu har jag gjort det igen!

Va´då? Jo jag har skrivit brev på engelska. Undrar hur mycket skratt jag framkallar hos mottageren med alla felstavningar och grammatikfel. Förhoppningsvis så är inte han heller så jätteduktig på engelska så han kan klaga för mycket. Huvudsaken är att vi ska kunna förstå varandra. Det hoppas jag att vi gör.

Johansfors bokföring blev gjord efter förra inlägget. Förtjänsten hamnade på banken igår. Hade missat det också innan. Eller jag hade väl egentligen inte hunnit ge mig iväg till banken innan. När det är de struntsummorna så är det inte så otäckt att ha det liggande hemma i alla fall.

 

Camilla

 

Tisdagen den 7 december 2010 kl. 20:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Hjälp jag höll på att glömma

Just det. Jag höll på att glömma att skriva in sista marknaden dvs Johansfors julmarknad i bokföringen. Hittade precis mina lappar om detta. Tur. Det var ju som sagt tidigare inte mycket att bokföra men det gör sig ju ändå inte själv. De få kronor som kom in blir ca hälften nära allt är draget. Annars ligger  Riddarens arbete lite i träda just nu. Annica har varit och hälsat på sin son i helgen. När hon är hemma så måste vi kolla upp om vi har tyg hemma till en eventuell beställning. Det blir nog i morgon vi hörs. Vet ej när hennes tåg kommer idag. Jag lämnade ett par saker till fotografering hos min systerdotter Emma igår. Ska bli kul att se hur hon får till det. Hon har just startat en hemsida här på zoomin där man kan se en del av hennes bilder.

 

Camilla

 

Söndagen den 5 december 2010 kl. 18:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

1 december

Ja nu var vintern här på riktigt, dvs första vintermånaden har börjat. Med den kom också besöksstatistiken. Jag kan ju inte frångå gammal vana utan måste redovisa den här. I november hade vi 336 besökare vilket gav en 297:e plats. Jag var hos Annica idag och hämtade ett par saker i lokalen.. Nu ska jag snart sätta mig vid tv och slappa. Får se om jag får något annat gjort i kväll.

 

Camilla

 

Onsdagen den 1 december 2010 kl. 18:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg