Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hemma från Gudahagen!

Nu har jag varit hemma i ca 1,5 dag efter helgens marknad i Gudahagen. Eller hemma är väl inte rätt ord när jag sitter på min rast nu på förskolan och skriver i bloggen. Vi är helt genomblåsta efter denna stormiga helg. Har aldrig förr varit med om något liknande på nån marknad. Vi har haft blåst innan som vi tyckt var jobbig men inte som detta, vi har haft regn, hagel, sol och tom snö, men aldrig sådan här vind. Under våra marknadsklänningar hade vi både tröjor, byxor och ett helt regnställ. Det var välbehövligt då det även är vindtätt. Vi har hängt i marknadsståndets tak, suttit på bordet, lyft i andra kanten på bordet, hämtat saker som flugit iväg osv. Men konstigt nog så hade vi inget som gick sönder. Vårt marknadsstånd är ganska klent. Vi får väl se om vi kan fixa oss något annat till nästa säsong eller bara förbättra det vi har. Trots detta väder, värst på lördagen, så kom denna dag ca 2700 besökare efter vad vi hörde. Söndagens siffra har jag ingen koll på. Alla som kom var dessutom glada och hjälpsamma. Kvällens gille blev inflyttat i fritidsgårdens lokaler. Mycket bra. Annars hade vi väl fått jaga mat som flyger iväg. Trevligt gäng som vanligt när vi satt och åt. Maggan (magmar.se) underhöll oss med lite nässpelning bla.

Även om vädret kunde varit bättre så är vi ändå relativt nöjda med helgen, trots att vi inte sålde lika bra som föregående år. Men efter omständigheterna så är det ok.

Ikväll har vi personalkonferens till ca 19.30. Får se om jag orkar lägga in korten från marknaden sedan när jag kommer hem. Igår kväll orkade jag inte. Jobbade mellan 6 och 14 först, sen sjukgymnast och en massa ärenden. När jag kom hem väntade alla smutsiga marknadskläder på att få sig ett dopp+lite andra "måsten" där hemma. Sedan var jag färdig för sängen.

 

Så här röda och vindbitna var vi i ansiktet efter helgen, Camilla

 

Tisdagen den 21 september 2010 kl. 15:17

Taggar: , ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg