Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Trött!

Nu har jag åter börjat jobba efter sommarens semester. Började vid 6 idag. Vet inte hur många gånger jag vaknade i natt av rädsla för att försova mig. Men det gick bra att ta sig upp i tid. Det är ganska skönt att komma in i vanliga rutiner igen. Men nu är jag ganska trött efter både en dags jobb och den kvalmiga värmen.

Jag har nu strukit flaggor som ska med till Visingsö till helgen. Annica kämpar med marknadsståndstaket. Hon ska sy på ett vaxat lintyg så att det håller regnet borta från våra saker och från oss, förhoppningsvis. Det har vid några tillfällen regnat rakt igenom taket, inte kul! Pressening är ju inte alltid tillåtet och inte alltid så bra det heller. Vi hade ett hål i presseningen vid ett tillfälle på Visingsö. Allt vatten samlades mellan tak och pressening och sen kom allt över Annica i en stor stråle. I albumet Äldre historiska marknader finns ett kort på Annica med strålen. Nu chansar vi och hoppas att vaxat lintyg ska göra susen. Allra mest hoppas vi att det ska bli regnfritt.

Annica var här i helgen och tittade på lite saker som vi skulle göra i bussen så det går att sova i den bla. igår fixade jag med lite av packningen och Annica gjorde detsamma hos sig i lördags. Nu ska jag gå ut och skaka saften så att den blir bra till helgen. Kenneth lovade att sätta upp ett par mugghållare i bussen nu i veckan. Dvs alla har lite olika saker att dona med innan veckans marknad. Längtar! Det var länge sedan vi var iväg nu eftersom det inte blev nåt av sommarmarknaderna vi var anmälda till.

 

Camilla

 

Måndagen den 16 augusti 2010 kl. 16:01

Taggar: , ,

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg