Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Regn, regn och åter regn......

Jag tycker synd om de som stod på Togebodha marknad nu i helgen. Hoppas att det kom något folk i alla fall som vågade trotsa vädret. Regnade det lika mycket där som de gjorde på Gotland där jag var så flöt de väl nästan iväg. Vi hade lite halvångerst innan för att vi inte kunde delta i marknaden. Men nu efteråt när vi såg hur vädret blev så är vi nog ganska nöjda med att inte varit där. Nu slipper vi torka alla våra varor och marknadstak. Jag blev kvar en dag extra på Gotland pga ovädret. Båten som vi skulle åka med i söndags blev inställd. Tur att vi kunde bo en extradag hos Emil.  

Nu är solen åter framme. Hoppas att det håller i sig semestern ut nu.

 

Camilla

 

Tisdagen den 27 juli 2010 kl. 14:00

Taggar:

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Semester

Nu har vi kommit hem från en underbar resa genom Polen, Tyskland, Luxemburg, Belgien, holland och Danmark. I Polen besökte vi Malbork. Det var mycket fint att se. Lite väl varmt bara när vi gick där. Vi handlade lite till Riddaren. Kort från Malbork finns nu i galleriet. Där finns även kort från Archeon som vi besökte i Holland på hemvägen. Resan var egentligen tänkt som en Moselresa. Där var vi i flera dagar sen tog vi en omväg hem. Archeon är en temapark från stenåldern och framåt. Kul och intressant. Vi fick prova på lite romersk armmassage bla.

 

Camillasolbränd efter en solig resa.

 

 

Onsdagen den 21 juli 2010 kl. 22:30

Taggar: ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Sitter i Reil,

Moseldalen. Underbart vackert och mycket varmt. Köpte en rustning till en flaska idag. I Polen handlade vi till Riddaren. Camilla;-)

 

Onsdagen den 14 juli 2010 kl. 21:10

Mikroblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Hemma från Varberg!

Vid ca 00.30 kom vi hem från två underbara marknadsdagar på Varbergs fästning. Otroligt väder, trevliga människor och bra försäljning gör att helgen blev mycket lyckad. Tyvärr gick inte mitt smsbloggande in på lösrdagen. Fattar inte varför. Det krånglade ju så i Kronobäck också. Söndagens kom i alla fall. Har hört nu att de trodde att deet var runt 4000 besökare på söndagen. Får se om det stämmer när vi får de rätta siffrorna. Denna siffra var bara uppskattad. Jag har semester idag men jag tycker synd om Annica som skulle börja arbeta kl 6 idag. Jag ska strax gå och tömma bussen på en del saker. Bilder från marknaden kommer senare. Varken orkar eller vill greja med dem nu. Solen skiner så jag måste ut och "känna" på den. Ska fixa regler till Hnefatafel oxå. En spelleverans ska gå i väg i slutet av veckan. Denna gång till Östersund.

 

Camilla

 

Måndagen den 5 juli 2010 kl. 10:19

Taggar: ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Igår var de 2500 besökare och idag är de fler.

Molnigt idag vilket är bättre för oss. Ingen till till stranden. En halvtimme till stängning. :-) Camilla

 

Söndagen den 4 juli 2010 kl. 17:28

Mikroblogg | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

En månad till har gått!

Ytterligare en månad har försvunnit. Besöksstatistiken har kommit idag. Lite kul att se tycker vi. Nu ligger vi plats 891 med 107 besök. De duger tycker jag.

Annica var här nyss och stoppade in lite mer i bussen. I morgon efter jobbet bär det av till Varberg. Strålande sol säger vädergubbarna. Det är både bra och dåligt. Vi vill ju inte att folket ska ligga på stranden när marknaden är öppen. Men det är ju faktiskt så att det ligger en badplats precis nedanför fästningen så man kanske kan göra både ock. Hoppas det!

I morgon innan jobbet ska jag sila granskottsdrickan så vi får med den.

 

Annica körde hem till sig igen och fixar sista packningen, dvs kläder och fika. Jag ska fixa växelkassan och sedan lägga mig Go Natt! Camilla

 

Torsdagen den 1 juli 2010 kl. 21:48

Taggar: ,

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg