Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Till viss del ordnat....

Det där med att ordna sovplats i bussen var lätare sagt än gjort. Både Annica och jag hade köpt sängar. Två olika sorter. Vi provlåg i Annicas kök och kom fram till att den Annica köpt på Jysk kändes skönast. Sen kom nästa problem. Och det blev verkligen ett problem! Sängarna får inte plats jämte varandra i bussen. Det saknas ca 5 cm. De får inte heller plats efter varandra. Då saknas ca 15 cm. Vi förskte sätta dem lite "omlott" men då var hjulhuset i vägen. Det slutar alltså med att vi får lämna tillbaks sängarna och sova på madrass istället. Åtminstone denna gång. Så får vi leta vidare under tiden.

Nästa sovproblem var att det är dubbelbokat på vandrarhemmet i Varberg i helgen. Vi har plats på fredagsnatten men inte lördagen. Två av oss sover i bussen. Men de andra två dvs våra män stod utan säng tills för ca en halvtimme sedan. Nu får de bo på hotell istället. Skönt då var även det löst.

Bussen är packad och klar. De är bara det sista som ska in sådant som inte kan packas förrän precis inann vi ger oss av. En beställning ska också komma. Hoppas att det inte strular med detta. Kenneth ska kolla luften i däcken ikväll så det är fixat till vi kör på fredag kväll.

 

Camilla ser fram mot en marknadshelg i Varberg.

 

Onsdagen den 30 juni 2010 kl. 12:53

Taggar:

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg