Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vi har kommit över 500-strecket!!!

Idag, sön den 23/5, har besöksantalet på vår hemsida gått över 500-strecket. Jippie! Jag har suttit och kollat lite meta-taggar på vår sida, men de jag skriver in finns inte kvar när jag sparat och ska titta nästa gång. Vet ej vad jag gör för fel. Får försöka "luska" vidare angående detta. Kenneth har varit i bussen idag. Han har börjat sätta upp hyllorna. Det blir nog bra när det blir klart. Jag har förberett köket för tabardsköldstryckning. Väntar på att Annica ska komma. Jag kollade igenom min picnicväska igår. Den ska vi ha stående i bussen så vi alltid har sådana saker som muggar, tallrikar och bestick med oss.

Bilder från kvällens arbetspass!

 

Jag trodde att jag skulle skriva klart igår kväll, men det orkade jag inte. Vi höll på att trycka tabardmärken till ca 22.00. I ung 4 timmar arbetade vi. Lite kort togs som bildbevis för vad vi höll på med. Vi använder screentryck. Här är det samarbete som heter duga. Annica lägger dit tyget, jag häller på färg och trycker/drar, Annica bättrar på de som behövs. När de torkat fixarar jag dem och Annica syr kanterna. Nu ska jag strax packetera ett par Hnefatafel som är restnoterade. De ska jag skicka i morgon.

 

PS. Jag kom på ett sett att få dit mina Meta-taggar igår när jag satt och väntade på att Annica skulle komma. Hoppas att det fungerar nu.

 

Camilla

 

 

 

 

Måndagen den 24 maj 2010 kl. 21:47

Medeltid | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg