Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kvarn

Då har jag även  kommit igång med Kvarnspelen. Linjerna är målade. "Pluttarna" blir senare dagars arbete. Hann inte mer idag. Ska bort i kväll tillsammans med Annica. Vi ska lyssna på Babben Larsson. Annica skulle ha med sig de påsarna hon sytt till tre i radspelen. Sen är det min uppgift att trycka spelplan på dem.

 

Tänkte skriva färdigt detta inlägg igår kväll när jag kom hem, men glömde bort det. Det blev otroligt mycket skratt i Kalmarsalen. Babben är mycket trevlig att lyssna till. Fick med mig lite nya påsar som Annica hunnit sy färdigt. Men Peter hade inte hunnit med kungarna så de får vänta ett tag till. Påsarna vände jag idag innan jag åkte till jobbet. Ska stryka och ev trycka dem i kväll. Ska även leta reda på en ordentlig pensel till hålen/pluttarn i Kvarn och sedan även till Hnefatafel.

 

Om lite drygt en vecka är det dags för årets första marknad. Påskmarknad! Det har vi aldrig varit på förut, så det ska bli kul. Däremot har vi varit på julmarknad på Kolbodagården där påskmarknaden ska vara. De åren vi var där var väldigt trevliga så vi hoppas att det ska bli det vid påsk också.

 

Camilla

 

Tisdagen den 23 mars 2010 kl. 12:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Taggar

marknad Gudahagen julmarknad Visingsö tabard tre i rad Lund Hnefatafel spel Varberg Hovdala medeltid Ingelsträde Bjursnäs Torpa Stenhus mantlar henin sköld Zoomin böcker Skälby tornerspel Glimmingehus Vikingamarknad ingefärsdricka

Kategorier

Allmänt

Medeltid

Mikroblogg

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

Riddarens Lek & Spel

Sidan uppdaterad: 

2018-03-31

Bloggen uppdaterad:

2018-03-31

Titta i kalendern så ser du vilka uppdateringar som är  gjorda)

 

Intresserad av att beställa något? Kontakta oss och få prisuppgift

riddarens@hotmail.com

 

 

Start

Om oss

Våra produkter 

Spelhistorik 

Årets marknader

Länkar

Galleri

Presentationsfilm

Gästbok

Blogg